Colop Classic 2600

Colop Classic 2600

Colop Classic 2600. Zelfinktende stempel voor max. 8 regels tekst en/of afbeelding.

Afdrukformaat: 58 x 37mm

83,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Classic 2600 - De perfecte stempel voor professioneel gebruik!

Maak kennis met de veelzijdige Colop Classic 2600, een zelfinktende stempel die jouw eigen tekst en/of afbeelding moeiteloos afdrukt. Met een afdrukformaat van maximaal 58x37mm biedt deze stempel voldoende ruimte om je boodschap helder en duidelijk over te brengen. Het robuuste metalen montuur en de uitstekende kwaliteit verzekeren duurzaamheid, zelfs bij intensief en frequent gebruik.

Dankzij het ingebouwde stempelkussen kan je tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken maken voordat het kussen moet worden vervangen. Hierdoor werk je efficiënt en is bijvullen van inkt niet constant nodig. Het stempelkussen is bovendien gemakkelijk zelf te vervangen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is.

En het wordt nog beter! Als je in de toekomst andere teksten of afbeeldingen wilt gebruiken, is dat geen probleem. Met de Colop Classic 2600 kan je eenvoudig een nieuw stempelplaatje bestellen om de gewenste aanpassingen te maken. Zo blijft de stempel flexibel en klaar voor elk nieuw project.

 

Voordelen:

  • Een handige zelfinktende stempel voor diverse toepassingen met tekst en afbeeldingen.
  • Het ingebouwde stempelkussen biedt tot wel 4.000 à 7.000 afdrukken voordat vervanging nodig is.
  • Het stevige metalen ontwerp garandeert langdurige prestaties, zelfs bij veelvuldig gebruik.
  • Gemakkelijk vervangbaar stempelkussen voor moeiteloos onderhoud.
  • Flexibel ontwerp maakt het aanpassen van teksten en afbeeldingen een fluitje van een cent.
  • Ideaal voor professioneel gebruik met duidelijke afdrukken (maximaal 58x37mm).
  • Een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al je stempelbehoeften.

Ontdek nu zelf de gebruiksvriendelijke en duurzame Colop Classic 2600, jouw ideale stempel voor elke zakelijke situatie. Bestel vandaag nog jouw Colop Classic 2600 en ervaar het gemak en de voordelen van deze veelzijdige stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.