Trodat Professional 5208

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 9 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 68 x 47mm

121,33 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat 5208 uw complete stempeloplossing

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5208. De tekstplaat van de stempel is max. 68x47 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5208. Levertijd 1 dag.

De Trodat 5208 biedt een professionele stempelervaring van topklasse. Met innovatieve kenmerken en betrouwbare prestaties is deze stempel de perfecte metgezel voor uw dagelijkse stempelbehoeften.

 

Geavanceerde functies en kenmerken Trodat 5208

  • Innovatief Ontwerp: De Trodat 5208 is ontworpen met aandacht voor details en ergonomie, waardoor stempelen een moeiteloze en comfortabele ervaring wordt.
  • Nauwkeurige Afdrukpositionering: Dankzij het transparante venster aan de onderkant van de stempel kunt u de exacte plaatsing van uw afdruk controleren, wat resulteert in perfect gepositioneerde stempels, keer op keer.
  • Eenvoudig Inktvervangingssysteem: Het inktkussen kan gemakkelijk worden vervangen, waardoor u snel weer aan het werk kunt zonder kostbare tijd te verspillen.
  • Online Ontwerpmogelijkheden: Maak gebruik van onze intuïtieve online ontwerpmodule om uw stempel aan te passen aan uw specifieke behoeften. Voeg tekst toe, kies uit verschillende lettertypen en voeg zelfs afbeeldingen toe voor een unieke stempel.
  • Milieuvriendelijk: Als onderdeel van ons engagement voor duurzaamheid is de Trodat 5208 CO2-neutraal, zodat u met een gerust hart kunt stempelen, wetende dat u bijdraagt aan een schonere planeet.

Met zijn soepele stempelbeweging en consistente afdrukkwaliteit zorgt de Trodat 5208 voor professionele resultaten bij elke stempel. Of u nu documenten markeert, facturen aftekent of enveloppen stempelt, deze stempel staat garant voor heldere en scherpe afdrukken.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Trodat 5208 ontworpen om lang mee te gaan. Of u nu dagelijks stempelt op kantoor of af en toe thuis, deze stempel biedt betrouwbare prestaties en duurzaamheid waarop u kunt vertrouwen.

Met de Trodat 5208 heeft u de vrijheid om uw stempel volledig aan te passen aan uw behoeften. Voeg uw bedrijfsnaam toe, kies uit verschillende inktkleuren en voeg zelfs uw logo toe voor een professionele uitstraling.

 

Kies voor kwaliteit met Professional 5208

Met zijn geavanceerde functies, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid is de Professional 5208 de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige stempeloplossing. Investeer in de Trodat 5208 en ervaar zelf de voordelen van deze professionele stempel.

 

Stempelplaatje vervangen Trodat Professional 5208

Reserve inktkussen 6/58

Model groter dan de Trodat Professional 5208: Trodat Professional 5211

Model kleiner dan de Trodat Professional 5208: Trodat Professional 5274

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.