Trodat Professional 5203

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 49 x 28mm

62,05 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Duurzame stempel Trodat Professional 5203

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5203. De tekstplaat van de stempel is max. 49x28 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5203. Levertijd 1 dag.

 

Voordelen Trodat 5203 op een rij

Eenvoudige aanpassing: Het stempelplaatje kan moeiteloos worden vervangen, waardoor de Trodat 5203 flexibel is voor verschillende toepassingen.

Ruime afdrukmogelijkheden: Met een maximaal afdrukformaat van 49x28mm of 6 regels tekst biedt de Trodat Professional 5203 veelzijdige opties voor afdrukken.

Brede keuze aan inktkleuren: Kies uit diverse inktkleuren, zoals zwart, blauw, rood of groen, geschikt voor verschillende papiersoorten.

Eco-vriendelijke productie: Trodat Professional stempels worden vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en het verminderen van CO2-uitstoot.

Online ontwerpproces: Maak gebruik van de handige online tool om uw eigen Trodat 5203 stempel te ontwerpen en bekijk een drukproef op ware grootte voor definitieve goedkeuring.

 

Professional 4203 voor een groenere wereld

Trodat hecht veel waarde aan duurzaamheid. De Trodat Professional 5203 is vervaardigd met eco-vriendelijke materialen en productieprocessen, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd en bijgedragen wordt aan een groenere wereld.

Kortom, de Trodat Professional 5203 biedt niet alleen gebruiksgemak en veelzijdigheid, maar ook een milieuvriendelijke oplossing voor al uw stempelbehoeften.

 

Alternatief kleiner model Trodat Printy 5200 51x24mm

Alternatief groter model Trodat Printy 5204 56x26mm

Het stempelplaat Trodat Professional 5203

Het inktkussentje 6/53 voor de Trodat Professional 5203

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.