Trodat Professional 5200

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 6 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

61,52 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Professional 5200 een zelfinktende kantoorstempel

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5200. De tekstplaat van de stempel is max. 41x24 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5200. Levertijd 1 dag. 

 

Ontdek de ongeëvenaarde functionaliteiten van de Trodat 5200:

  • Vervangbaar stempelplaatje: Pas de tekst eenvoudig en flexibel aan met een snelle vervanging van het stempelplaatje.
  • Maatwerk inktkussentjes (E/5200): Verleng de levensduur van uw Trodat 5200 met afzonderlijke inktkussentjes voor een kostenefficiënte stempelervaring.
  • Geschikt voor diverse papiersoorten: Met op water gebaseerde inkt ideaal voor alle (niet gladde) papiersoorten zonder glanzende coating.

 

Ontwerp uw eigen stempel met Trodat Professional 5200 voor kantoor:

  • Gebruiksvriendelijke online ontwerpmogelijkheden: Laat uw kantooridentiteit naar boven komen met ontwerptools en beoordeel uw ontwerp met een drukproef op ware grootte.

 

Ongeëvenaarde duurzaamheid van Professional 5200:

  • Compact en betrouwbaar ontwerp: Robuust en compact ontwerp, gemaakt van duurzame materialen, voor dagelijks betrouwbaar gebruik op kantoor.
  • Nauwkeurige positionering: Transparant vlak onderaan de stempel voor een precieze positionering en professioneel ogende documenten.
  • Eco-vriendelijk: Als CO2-neutrale keuze draagt de Professional 5200 bij aan een groenere kantooromgeving.

 

Innovatieve inktkenmerken voor kantoor:

  • Op Water Gebaseerde Inkt: Beschikbaar in zwart, blauw, rood, of groen, geschikt voor diverse papiersoorten.
  • Voor Glad Papier: Voor glad papier raden we een handstempel met sneldrogende inkt, zoals het StazOn inktkussen, aan.

In conclusie, de Trodat Professional 5200 biedt een geavanceerde kantoorstempelervaring met aanpasbare functionaliteiten, moeiteloos ontwerpbeheer en duurzame betrouwbaarheid. Ontdek wat deze stempel voor uw kantoor kan betekenen - een stempel die werkt zoals u dat wilt.

 

Één model kleiner 41x24mm: Colop Classic 2100

Één model groter 56x26mm: Trodat Professional 5204

Handstempels met houten montuur en StazOn stempelkussen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.