Colop eXpert 3100

Colop eXpert 3100

Colop eXpert 3100. Max. 6 regels tekst/logo. Metalen en zeer solide uitvoering.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

68,75 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Personaliseer uw stempels met de veelzijdige Colop eXpert 3100!

De Colop eXpert 3100 is een krachtige en aanpasbare zelfinktende stempel die aan al uw stempelbehoeften voldoet. Met dit handige stempelapparaat kunt u moeiteloos stempelafdrukken maken met afmetingen tot 41x24mm. Of u nu uw bedrijfslogo, adresgegevens, persoonlijke boodschappen of andere belangrijke informatie wilt stempelen, de Colop eXpert 3100 biedt de perfecte oplossing.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Maak uw eigen stempel gemakkelijk online met behulp van onze handige creator.
  • Voeg een persoonlijk tintje toe door uw eigen ontwerp te uploaden.
  • Duurzaamheid is gegarandeerd met de stevige metalen behuizing (minimaal 80% staal), waardoor de stempel geschikt is voor intensief gebruik.
  • Pas de stempel aan uw wensen aan met ruimte voor eigen tekst en/of logo.
  • Het ingebouwde inktkussentje gaat lang mee, tot wel ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken, waardoor u niet snel inkt hoeft bij te vullen.
  • Het inktkussentje kan gemakkelijk worden vervangen voor scherpe en duidelijke afdrukken, keer op keer.
  • Optioneel kunt u het stempelplaatje vervangen voor een nieuwe tekst of logo, waardoor de stempel veelzijdig inzetbaar is.

 

Met de Colop eXpert 3100 heeft u een betrouwbare en efficiënte stempel in handen die een professionele uitstraling geeft aan al uw afdrukken. Of u nu veel stempelwerk heeft in uw bedrijf of graag een persoonlijke stempel voor thuis wilt, deze stempel biedt een gebruiksvriendelijke en duurzame oplossing. Personaliseer uw stempelafdrukken en bestel vandaag nog de Colop eXpert 3100!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.