Colop Classic 2300

Colop Classic 2300

Colop Classic 2300. Zelfinktende stempel (topkwaliteit). Max. 7 regels tekst/afbeelding.

Afdrukformaat: 45 x 30mm

59,50 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Classic 2300 - Zelfinktende Stempel met Langdurige Inktcapaciteit

Colop Classic 2300. Deze stempel heeft een ingebouwd stempelkussen (goed voor 4.000 à 7.000 afdrukken) en een metalen montuur. Degelijke kwaliteit voor veelvuldig gebruik. Stempelkussen is gemakkelijk door u zelf te vervangen. Indien u t.z.t. een nieuw stempelplaatje wilt omdat de tekst moet veranderen dan kan dat zonder problemen.Colop Classic 2300 - Zelfinktende Stempel met Langdurige Inktcapaciteit

De Colop Classic 2300 is een kwalitatieve zelfinktende stempel die ontworpen is voor herhaaldelijk gebruik. Met een ingebouwd inktkussen biedt deze stempel een betrouwbare en handige oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het stevige metalen montuur zorgt voor langdurige prestaties, terwijl het ingebouwde inktkussen u in staat stelt om duizenden afdrukken te maken voordat het aan vervanging toe is.

Voordelen:

 

Ingebouwd inktkussen: Met het ingebouwde inktkussen is het stempelen eenvoudig en efficiënt. U hoeft geen apart inktkussen meer te gebruiken, waardoor u snel aan de slag kunt.

Langdurige inktcapaciteit: Het inktkussen van de Colop Classic 2300 heeft een indrukwekkende capaciteit van 4.000 à 7.000 afdrukken, waardoor u lang kunt stempelen voordat u het moet vervangen.

Sterk metalen montuur: Het metalen montuur van de stempel zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, zelfs bij intensief gebruik.

Gemakkelijk vervangbaar inktkussen: Wanneer het inktkussen aan vervanging toe is, kunt u dit eenvoudig zelf doen, zonder professionele hulp.

Personalisatiemogelijkheid: Indien de tekst of het logo op het stempelplaatje niet meer passend is, kunt u simpelweg een nieuw plaatje bestellen. Zo kunt u de stempel aanpassen aan veranderende behoeften.

Ruim afdrukformaat: De Colop Classic 2300 heeft een maximale afdrukafmeting van 45x30mm, wat voldoende ruimte biedt voor uw gewenste tekst of logo en het geschikt maakt voor diverse toepassingen.

Met de Colop Classic 2300 heeft u een zelfinktende stempel van hoge kwaliteit in handen, geschikt voor langdurig gebruik en aanpasbaar aan uw specifieke eisen. Of het nu voor zakelijke toepassingen, administratie of persoonlijk gebruik is, deze stempel met ingebouwd inktkussen biedt u gebruiksgemak en duurzaamheid in één.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.