Trodat Printy 4931

Trodat Printy 4931

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 7 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 70 x 30mm

42,02 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat 4931 - Compact en Krachtig

Trodat Printy 4931, een stempel die indruk maakt. Met een maximale afdrukformaat van 70x30mm of 7 regels biedt deze compacte krachtpatser veelzijdigheid in gebruik. Ontworpen voor zowel tekst als logo, blinkt deze stempel uit in nauwkeurigheid en duurzaamheid.

 

Printy 4931 - Duurzaam en Milieubewust

Voordelen in een Oogopslag:

  • Maximaal Afdrukformaat: 70x30mm of 7 regels
  • Inktkleuren: Zwart, Blauw, Rood, Groen
  • Inkt op Waterbasis: Geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten
  • Vervangbaar Tekstplaatje: Houd uw stempel up-to-date
  • Lange Levensduur: Goed voor duizenden afdrukken

 

Trodat 4931: Zelfinktende stempel

Met zijn compacte ontwerp en hoogwaardige materialen biedt de Trodat Printy 4931 een stevige en duurzame oplossing voor al uw stempelbehoeften. Het ingebouwde stempelkussentje garandeert duizenden scherpe afdrukken, en dankzij het eenvoudig vervangbare tekstplaatje blijft uw stempel altijd actueel.

 

Een Regenboog aan Mogelijkheden

Kies de inktkleur die bij uw stijl past. Of het nu zwart, blauw, rood of groen is, de Trodat Printy 4931 biedt diversiteit in kleur zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De op waterbasis gebaseerde inkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798 en is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.

 

Eenvoudig, Snel, Nauwkeurig

Het vervangen van het inktkussen is een eenvoudige taak dankzij het slimme ontwerp van de Trodat Printy 4931. De indicatoren en het transparante frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een feilloze uitlijning. De gebruiksvriendelijke opmaakmodule stelt u in staat om uw stempel zelf vorm te geven, met de mogelijkheid om een drukproef te bekijken voordat u bestelt.

 

Milieuvriendelijk en Klimaatneutraal

Trodat Printy 4931 draagt bij aan een groenere wereld. Als een van Trodat's bestsellers is deze stempel klimaatneutraal geproduceerd. De onuitwisbare stempelinkt op waterbasis is niet alleen milieuvriendelijk, maar voldoet ook aan de hoogste archiveringsnormen.

Kortom, de Trodat Printy 4931 biedt niet alleen krachtige prestaties en duurzaamheid, maar doet dit op een milieuvriendelijke en veelzijdige manier. Ontdek de wereld van efficiënt stempelen met Trodat Printy 4931!

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4931 Trodat

Nieuw stempelplaatje Trodat Printy 4931

Zoekt u een groter model? Trodat Printy 4926 max. afdrukformaat 75x38mm 

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer 50

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.