Trodat Printy 4926

Trodat Printy 4926

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 8 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 75 x 38mm

55,03 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Stempel Trodat Printy 4926, zelfinktend met afdrukformaat van 75x38 mm, geschikt voor max. 8 regels. Het ingebouwde stempelkussentje dat is goed voor duizenden afdrukken. Een nieuw /extra inktkussentje (E/4926) is altijd los te bestellen. Kussentjes in meerdere inktkleuren beschikbaar. De inkt in deze stempel is op waterbasis en geschikt voor op (niet glad) papier. Maak gebruik van onze handige opmaak module om uw stempel zelf vorm te geven. Vervolgens krijgt u een drukproef en kunt u de stempel bestellen. Het formaat van deze stempel is geschikt voor tekst en/of in combinatie met een logo. Snelle levertijd.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.