4929_front

Trodat Printy 4929

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 7 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 50 x 30mm

37,78 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4929: Een Duurzame Stempel van Topkwaliteit

Trodat Printy 4929 is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige stempel met veelzijdige toepassingen. Met een maximaal afdrukformaat van 50x30mm of 7 regels biedt deze stempel de mogelijkheid om zowel tekst als logo's nauwkeurig af te drukken. Met een stevig en compact ontwerp, gecombineerd met duurzame materialen, is deze stempel niet alleen krachtig maar ook uiterst duurzaam.

Met Trodat 4929 breng je efficiëntie en precisie naar een hoger niveau. Deze stempel staat garant voor scherpe, duidelijke afdrukken en is een ware bestseller. Het ingebouwde stempelkussentje is goed voor duizenden afdrukken, en mocht het nodig zijn, dan is een nieuw of extra inktkussentje (E/4929) altijd apart te bestellen.

 

Voordelen van Trodat Printy 4929

Maximaal Afdrukformaat: Met een indrukwekkend maximaal afdrukformaat van 50x30mm of 7 regels biedt de Trodat Printy 4929 voldoende ruimte voor al je stempelbehoeften.

Inktkleur naar Keuze: De stempel is verkrijgbaar in vier verschillende inktkleuren: zwart, blauw, rood en groen. De inkt op waterbasis is geschikt voor alle niet-gladde papiersoorten en voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798.

Tekstplaatje Vervangbaar: Is je tekst niet meer up-to-date? Geen probleem! Het tekstplaatje van de Trodat Printy 4929 is eenvoudig te vervangen, waardoor je stempel altijd accuraat blijft.

Handige Opmaak Module: Maak gebruik van onze handige opmaak module om je stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef en plaats eenvoudig je bestelling.

Duurzaam en Snel: Het stevige maar compacte ontwerp in combinatie met hoogwaardige componenten zorgt voor een snelle levertijd en maakt deze stempel sterk en duurzaam.

 

Printy 4929: Duurzaam en Milieuvriendelijk

Trodat staat bekend om zijn inzet voor het milieu, en de Trodat Printy 4929 is geen uitzondering. Alle Trodat bestsellers, waaronder deze stempel, zijn klimaatneutraal. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de onuitwisbare stempelinkt op waterbasis dragen bij aan een milieuvriendelijke stempelervaring.

 

Nauwkeurige Afdrukken met Trodat 4929

Dankzij de indicatoren en het transparante frame van de Trodat Printy 4929 zijn nauwkeurige afdrukken en een perfecte uitlijning gegarandeerd. De constructie en hoogwaardige componenten van deze stempel zorgen ervoor dat elke afdruk scherp en helder is.

In conclusie biedt de Trodat Printy 4929 een uitstekende combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid. Kies voor kwaliteit en efficiëntie met deze hoogwaardige Trodat-stempel voor al je stempelbehoeften.

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4929 Trodat

Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4929

Zoekt u een groter model? Trodat Printy 4928 max. afdrukformaat 60x33mm 

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer 35

Kijk ook eens bij de EOS 35

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.