Eos 35 voorbeïnkte inktende stempel

Colop EOS 35

EOS 35. Max. 7 regels. Geschikt voor ca 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 51 x 30mm

61,81 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Creëer unieke stempelafdrukken met de Colop EOS 35

Zelfinktende stempel met eigen ontwerp!

 

Product Info: Ontdek de innovatieve functies van de Colop EOS 35 zelfinktende stempel. Deze flash-stempel is speciaal ontworpen voor kantooromgevingen en biedt u de mogelijkheid om uw eigen stempelafdrukken te personaliseren. In tegenstelling tot traditionele stempels bevat de EOS 35 geen standaard inktkussen, maar heeft het een duurzame foamlaag met hoogwaardige inkt. Hierdoor kunt u tot wel 20.000 afdrukken maken voordat bijvullen met de speciaal ontwikkelde EOS inkt nodig is.

 

Belangrijke kenmerken:

  • Langdurige prestaties: Maak tot 20.000 afdrukken voordat bijvulling van de EOS inkt vereist is.
  • Vier inktkleuren: Kies uit zwart, blauw, rood en groen om uw stempelafdrukken te voorzien van kleur en karakter.
  • Scherpe en professionele afdrukken: De EOS 35 stempel zorgt altijd voor duidelijke en professionele resultaten, ongeacht het type papier.
  • Geschikt voor speciale papiersoorten: De EOS inkt is ook geschikt voor glad MC papier, waardoor u meer mogelijkheden heeft voor het stempelen op verschillende oppervlakken.
  • Essentieel voor optimale prestaties: Gebruik enkel de speciaal ontworpen EOS inkt om de levensduur van uw stempel te verlengen en problemen te voorkomen.
  • Snelle levering: Ontvang uw EOS 35 stempel binnen 1-2 dagen na bestelling.
  • Eenvoudig ontwerpen: Maak uw eigen unieke ontwerp door handtekeningen, tekst, logo's of afbeeldingen te uploaden via onze eenvoudige creator tool.

 

Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw documenten met de Colop EOS 35 zelfinktende stempel. Deze flash-stempel biedt duurzaamheid, scherpe afdrukken en diverse kleuropties, waardoor het een uitstekende keuze is voor al uw kantoorbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.