Colop printer 35

Colop Printer 35

Colop Printer 35. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 6 regels/logo.

Afdrukformaat: 50 x 30mm

36,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer 35: Uw Perfecte Keuze voor een Zelf-Inktende Stempel

De Colop Printer 35 is dé stempel die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en aanpasbaarheid. 

 

Ontdek hier waarom de Printer 35 een slimme keuze is:

Wat maakt de Colop Printer 35 uniek:

Eenvoudig Zelf-Inkten: Met een ingebouwd inktkussen is de Colop Printer 35 altijd klaar voor gebruik, zonder gedoe met handmatig ininkten. Dit maakt het een zelf-inktende stempel die uw werk vereenvoudigt.

Volledig Aanpasbaar Afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 50x30mm heeft u voldoende ruimte om belangrijke informatie te plaatsen, zodat uw boodschap altijd duidelijk en overtuigend overkomt.

Tot 6 Regelteksten: De Colop Printer 35 biedt ruimte aan maximaal 6 regels tekst, waardoor u de vrijheid heeft om uw stempelafdrukken geheel naar uw wens te ontwerpen.

Logo-Integratie Mogelijk: Voeg moeiteloos uw bedrijfslogo toe aan uw stempel. De Printer 35 maakt dit mogelijk, waardoor uw stempels een persoonlijk en professioneel karakter krijgen.

Gegarandeerd Scherpe Afdrukken: De Colop Printer 35 staat garant voor scherpe en consistente afdrukken. Uw stempelafdrukken stralen altijd professionaliteit uit.

Milieuvriendelijk Ontwerp: De Printer 35 is geproduceerd met een CO2-neutrale benadering, wat bijdraagt aan een schonere planeet terwijl u hoogwaardige stempels gebruikt.

Vervangbare Componenten: Het inktkussen van de Printer 35 kan eenvoudig worden vervangen, zodat uw stempel altijd in topconditie verkeert. Stempelplaatjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar en gemakkelijk te verwisselen.

Diverse Inktkleuren Beschikbaar: Kies uit verschillende inktkleuren om uw stempel aan te passen aan uw specifieke wensen en voorkeuren.

Eenvoudig Online Ontwerpen: Ontwerp uw stempel moeiteloos online of upload uw eigen ontwerp. Met de Colop Printer 35 heeft u volledige controle over het uiterlijk van uw stempel.

 

De Colop Printer 35 biedt de ideale stempeloplossing voor zowel zakelijke als persoonlijke behoeften. Vertrouw op de Printer 35 voor hoogwaardige afdrukken, milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak.

Bestel vandaag nog uw Colop Printer 35 en ervaar zelf de veelzijdigheid en kwaliteit die deze stempel te bieden heeft. Maak indruk met uw afdrukken dankzij de betrouwbare Colop Printer 35.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.