Colop Q20

Colop Printer Q20

Colop Printer Q20. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels.

Afdrukformaat: 20 x 20mm

28,42 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontdek de veelzijdige Colop Printer Q20

Ontdek de veelzijdige Colop Printer Q20 Vierkante Stempel met inbegrepen stempelkussentje, waarmee u moeiteloos uw eigen persoonlijke stempel of tekstplaat online kunt ontwerpen. Of het nu gaat om een korte boodschap, een opvallend logo of zelfs een stijlvolle naamstempel, deze opmerkelijke stempel biedt eindeloze mogelijkheden voor al uw behoeften.

Met de gebruiker in gedachten ontworpen, zorgt de stempelautomaat voor moeiteloze en nauwkeurige afdrukken. Het ingebouwde stempelkussentje maakt duizenden afdrukken zonder vervanging mogelijk en de keuze uit diverse levendige inktkleuren geeft uw afdrukken een persoonlijke touch.

Dankzij verschillende lettertypen is het personaliseren van de stempeltekst eenvoudig. Het handige indexvenster op de Colop Printer Q20 zorgt ervoor dat uw gestempelde tekst altijd goed leesbaar is, waardoor elke afdruk nauwkeurig is.

De Colop Printer Q20 Vierkante Stempel heeft nog een extra voordeel, waardoor hij bijzonder geschikt is voor het stempelen van stempelkaarten. De gebruikte inkt is op waterbasis, waardoor u hoogwaardige afdrukken kunt maken op absorberende oppervlakken zoals papier of karton.

Stempelkaarten zijn een populaire manier om klanten te belonen voor hun loyaliteit en herhaalde aankopen. Met de Colop Printer Q20 kunt u moeiteloos aangepaste stempelkaarten maken voor uw bedrijf en deze aan uw klanten geven. Elke keer dat een klant een aankoop doet, voegt u eenvoudig een stempel toe aan hun kaart met deze handige stempel, waardoor u hun loyaliteit gemakkelijk kunt bijhouden.

De snelle droging en het voorkomen van vlekken maken de inkt op waterbasis ideaal voor professioneel ogende stempelkaarten. Houd er rekening mee dat deze inkt niet geschikt is voor glanzend papier; hiervoor kunt u beter een handstempel met een StazOn-stempelkussen gebruiken.

Of u nu een kleine ondernemer, een winkeluitbater of een enthousiaste creatieveling bent, de Colop Printer Q20 is de ultieme keuze voor het maken van unieke stempelkaarten en nog veel meer. Met zijn gebruiksgemak, duurzame prestaties en ongeëvenaarde veelzijdigheid zal deze stempel al snel een onmisbaar hulpmiddel worden in uw dagelijkse activiteiten. Ontdek de kunst van persoonlijk stempelen met de Colop Printer Q20 en zet uw stempel in stijl.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.