Colop Printer 60 d

Colop Printer 60/D

Colop Printer 60/D. Zelfinktende stempel voor max. 6 regels eigen tekst/logo en datum.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

58,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer 60 D: Uw Ongeëvenaarde Partner in Stempelwerk

Bent u op zoek naar de perfecte stempeloplossing voor uw zakelijke behoeften? Zoek niet verder dan de Colop Printer 60 D. Deze stempel biedt een ongekend niveau van personalisatie en precisie, waardoor u moeiteloos uw zakelijke boodschap kunt overbrengen en belangrijke data met absolute nauwkeurigheid kunt vastleggen. Of het nu gaat om het markeren van documenten, het stempelen van facturen of het toevoegen van een persoonlijk tintje aan uw zakelijke correspondentie, de Colop Printer 60 D staat altijd paraat om uw bedrijfsidentiteit en informatie te benadrukken.

 

Wat maakt de Colop Printer 60 D zo speciaal? Laten we de voordelen eens op een rij zetten:

  • Volledig Aanpasbaar Ontwerp: Met deze stempel hebt u de creatieve vrijheid om het ontwerp boven en onder de datum naar uw wensen aan te passen. Voeg moeiteloos uw eigen tekst toe, integreer uw bedrijfslogo of ontwerp aangepaste lijnen - dit alles kan online worden gerealiseerd dankzij onze intuïtieve ontwerptool.
  • Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Deze stempel is voorzien van een ingebouwd inktkussen dat u zelf gemakkelijk kunt vervangen. Geen gedoe meer met knoeien; alleen moeiteloos stempelplezier.
  • Altijd een Gecentreerde Datum: Voor een professionele uitstraling is de datum altijd perfect gecentreerd in het midden van de stempel. Dit garandeert foutloze resultaten, elke keer weer.
  • Duurzaamheid Gegarandeerd: Met een levensduur van ongeveer 4.000 tot 6.000 afdrukken voordat het inktkussen moet worden vervangen, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid van de Colop Printer 60 D voor al uw dagelijkse zakelijke vereisten.
  • Snelle Verzending: Bestelt u vóór 15:00 uur, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Zo kunt u snel aan de slag met uw op maat gemaakte stempel.

 

Met de Colop Printer 60 D krijgt u niet alleen ongekende ontwerpmogelijkheden, maar bent u ook verzekerd van superieure afdrukkwaliteit die aan al uw verwachtingen zal voldoen. U zult een blijvende indruk maken op uw klanten en zakelijke partners met professioneel ogende documenten, en u zult kostbare tijd besparen met deze efficiënte en betrouwbare stempeloplossing. Upgrade uw zakelijke stempelervaring vandaag nog met de veelzijdige Colop Printer 60 D. Het is de slimme keuze voor de moderne professional.

 

 

Reserve inktkussentje Colop printer 60

Nieuw tekstplaatje Colop Printer 60

Stempelmodel verticaal met datum hoog: Colop Printer 60 H

Stempelmodel verticaal met dubbele datum: Colop Printer 60 DD

Stempelmodel met datum rechts: Colop Printer 60 R

Stempelmodel met datum links: Colop Printer 60 L

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.