Colop Printer 60 DD

Colop Printer 60 DD

Gorte zelfinktende stempel met eigen tekst en dubbele datum.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

71,39 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 60 DD Datum/Tekststempel: Uw Stempel voor Personalisatie en Efficiëntie

Met de Colop Printer 60 DD heeft u een veelzijdige zelfinktende stempel in handen die perfect is voor zowel persoonlijke als zakelijke toepassingen. 

 

Deze hoogwaardige stempel biedt flexibiliteit en duurzaamheid, en hier zijn de opvallende eigenschappen van de Colop Printer 60 DD:

Belangrijkste Kenmerken:

Afdrukformaat van 37x76mm: Dit royale formaat maakt het eenvoudig om belangrijke informatie en datums duidelijk te stempelen.

Duurzaam Ontwerp: Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, kan de stempel 4.000 tot 6.000 afdrukken maken voordat het inktkussen moet worden vervangen.

Eenvoudig Vervangbaar Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen kan moeiteloos door u worden vervangen, waardoor u altijd scherpe afdrukken kunt garanderen.

Online Ontwerpmogelijkheden: Gebruik onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool om de stempel volledig naar uw wensen aan te passen. Voeg tekst, logo's toe, of creëer zelfs een blokstempel met lijnen, dit alles rechtstreeks op onze website.

Speciale Eigenschappen van de Colop Printer 60 DD:

Dubbele Datumfunctionaliteit: U kunt beide datums onafhankelijk van elkaar instellen, waardoor u flexibel bent in het stempelen van verschillende data.

Snelle Verzending: Bestel vóór 15:00 uur en wij verzenden uw bestelling dezelfde dag, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe stempel.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit: De Colop Printer 60 DD staat bekend om zijn betrouwbaarheid en scherpe afdrukkwaliteit, wat essentieel is voor professioneel gebruik.

Veelzijdigheid: Of u nu documenten moet datumeren, certificaten wilt valideren, of zakelijke documenten wilt markeren, de Colop Printer 60 DD biedt de veelzijdigheid om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

 

Met de Colop Printer 60 DD vereenvoudigt u niet alleen uw administratieve taken, maar voegt u ook een professionele uitstraling toe aan uw documenten. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Colop Printer 60 DD.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.