Colop Printer 60 R

Colop Printer 60 R

Colop Printer 60 met de datum rechts uit het midden. Grote datumstempel met datum en veel tekst.

64,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Printer 60 R - Zelfinktende datumstempel met tekstmogelijkheden

Ontdek de veelzijdige Colop Printer 60 R, een handige zelfinktende datumstempel waarmee u ook tekst kunt toevoegen. Deze stempel is perfect geschikt voor diverse administratieve taken en heeft een stevig ontwerp. Met de mogelijkheid om de datum aan de rechterkant te plaatsen, biedt deze stempel een eenvoudige manier om documenten, formulieren en meer te markeren.

 

  1. Grootste formaat in de Colop Printer serie: De Printer 60 R is de grootste stempel in zijn categorie en biedt extra ruimte voor tekst en informatie.
  2. Handmatig aanpasbare datum: Pas de datum gemakkelijk aan met de handige verstelbare datumfunctie, voor moeiteloos stempelen zonder gedoe.
  3. Ingebouwd inktkussentje: Het geïntegreerde inktkussentje zorgt voor een schone stempelervaring zonder gedoe met losse inkt. Met een indrukwekkende levensduur van ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken, kunt u langdurig stempelen zonder onderbrekingen.
  4. Personaliseerbare tekstopties: Voeg naast de datum ook uw eigen tekst toe aan de stempel, zoals bedrijfsnamen of referentienummers, voor een persoonlijke touch.
  5. Betrouwbaar en duurzaam: De Colop Printer 60 R is ontworpen om lang mee te gaan en levert betrouwbare prestaties, zelfs bij veelvuldig gebruik. Een onmisbaar hulpmiddel voor uw dagelijkse kantoorwerkzaamheden.
  6. Efficiëntie en tijdbesparing: Met een duidelijk afdrukformaat en een gebruiksvriendelijke bediening versnelt de Printer 60 R uw werkprocessen, waardoor waardevolle tijd wordt bespaard in een drukke werkomgeving.

Kies voor de Colop Printer 60 R met de datum aan de rechterkant en ervaar het gemak van een krachtige, zelfinktende datumstempel waarmee u aan al uw stempelbehoeften kunt voldoen. Dit is de ideale stempel voor nauwkeurige en gepersonaliseerde afdrukken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.