Trodat Printy 4941

Zelfinktende stempel (A-merk) voor max. 6 regels.

Afdrukformaat: 41 x 24mm

27,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4941: Efficiëntie en Duurzaamheid in één Stempel

De Trodat Printy 4941 is een veelzijdige en efficiënte stempel die perfect is voor diverse toepassingen. Met zijn maximale afdrukformaat van 41x24mm biedt deze stempel ruimte voor zes regels tekst, waardoor het een ideale keuze is voor zowel tekst als logo-afdrukken.

De Printy 4941, een waardevolle aanwinst voor kantoren en bedrijven, combineert een compact ontwerp met duurzame materialen voor een sterk en langdurig gebruik. Zijn indicatoren en transparante frame zorgen voor nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning, waardoor elke stempel consistent professioneel oogt.

 

Voordelen van de Trodat 4941

  • Maximaal Afdrukformaat: 41x24mm De royale ruimte van 41x24mm biedt de mogelijkheid om tot zes regels tekst te plaatsen, waardoor uw boodschap duidelijk en professioneel wordt overgebracht.
  • Inktkleur naar keuze: Zwart, Blauw, Rood, of Groen Kies uit een scala aan inktkleuren die perfect passen bij uw voorkeur of huisstijl. De op waterbasis gebaseerde inkt is geschikt voor alle (niet gladde) papiersoorten.
  • Inkt op Waterbasis voor Duurzaamheid De stempelinkt voldoet aan de archiveringsvereisten van DIN ISO 11798, en is onuitwisbaar en milieuvriendelijk. Bovendien is het geschikt voor diverse papiersoorten, wat flexibiliteit in gebruik garandeert.
  • Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen Als de tekst niet meer accuraat is, kunt u eenvoudig het tekstplaatje vervangen. Dit zorgt voor een langere levensduur van de stempel en biedt de mogelijkheid om uw boodschap aan te passen wanneer dat nodig is.
  • Handige Opmaak Module voor Eigen Ontwerp Maak gebruik van onze handige opmaakmodule om uw stempel zelf vorm te geven. Bekijk een drukproef voordat u bestelt en personaliseer uw stempel op de manier die het beste bij uw behoeften past.

 

Printy 5941 Extra Informatie en Bestelmogelijkheden

  • Het ingebouwde stempelkussentje van de Trodat Printy 4941 is goed voor duizenden afdrukken, en een extra inktkussentje (E/4941) is altijd los te bestellen.
  • Kussentjes zijn beschikbaar in meerdere inktkleuren, waardoor u de stempel kunt aanpassen aan uw specifieke wensen.
  • Alle Trodat bestsellers, waaronder de Printy 4941, zijn klimaatneutraal, wat bijdraagt aan een milieuvriendelijke keuze.
  • De eenvoudige en schone verwisseling van het inktkussen zorgt voor een probleemloos gebruik en minimaliseert onderhoudstijd.

 

Kortom, de Trodat Printy 4941 biedt niet alleen hoogwaardige afdrukken en nauwkeurige uitlijning, maar ook flexibiliteit en duurzaamheid. Maak een bewuste keuze voor efficiëntie en milieuvriendelijkheid met deze indrukwekkende stempel. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van de Trodat Printy 4941 in uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Reserve Inktkussen voor de Trodat Printy 4941 6/4750 Trodat

Nieuwe stempelplaatje Trodat Printy 4941

Zoek u een iets groter formaat: Trodat Printy 4929 (max. afdrukformaat 50x30m)

Zoekt u een vergelijkbaar model van het topmerk Colop? Colop Printer S200

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.