Tekstplaatje Colop Printer 55

Stempelplaatje Colop Printer 55

Tekstplaatje t.b.v. Colop Printer 55. Ter vervanging van uw oude stempelplaatje.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

23,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Recycle uw stempel met een vervangend stempelplaatje voor de Colop Printer 55

Bent u toe aan een verandering in uw zakelijke gegevens? Misschien heeft uw bedrijf een nieuw adres of contactgegevens? In plaats van een volledig nieuwe stempel aan te schaffen, bieden wij een duurzamere oplossing: vervang gewoon het stempelplaatje van uw Colop Printer 55. Dit bespaart niet alleen kosten, maar is ook beter voor het milieu. Met ons eenvoudige bestelproces kunt u het juiste plaatje selecteren en vervolgens uw aangepaste afdruk ontwerpen met onze online creator. Na goedkeuring van de proefdruk ontvangt u het nieuwe stempelplaatje, voorzien van dubbelzijdig kleefband voor een moeiteloze installatie. Verwijder simpelweg het beschermende schutvel en bevestig het plaatje op uw stempel. Zorg ervoor dat u de stempel volledig indrukt en vergrendelt met de zijdelingse slotjes. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u de stempel weer in de normale positie brengen en is deze klaar voor gebruik.

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 55 met maximale afmeting 60x40 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Gemakkelijk zelf te verwisselen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

 

Tekstplaatje Colop Printer 55 - Recycle uw stempel

  • Behoud uw bestaande stempel en vernieuw alleen de afdruk.
  • Pas uw afdruk aan naar uw specifieke behoeften met onze intuïtieve ontwerptool.
  • Ontvang het nieuwe stempelplaatje met dubbelzijdig kleefband voor eenvoudige montage.
  • Verzekerd van een consistente en heldere afdruk dankzij een stevige bevestiging op de stempel.

 

Vervang ook het inktkussentje voor een optimaal stempelresultaat

Bij het vervangen van het stempelplaatje is het raadzaam om ook het inktkussentje te controleren. Oude indrukken van het vorige plaatje kunnen de nieuwe afdruk beïnvloeden. Om ervoor te zorgen dat uw stempel altijd professionele resultaten produceert, raden we aan om ook het inktkussentje e/55 te vervangen. Zo blijft uw stempel in topconditie en kunt u blijven genieten van een heldere en consistente afdruk.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.