Noris 191

Noris 191

Noris 191 voor op Craft zakken, papier, textiel, verschillende kunststoffen, hout elektronica en metaal.

5,55 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Noris 191. Stempelinkt voor papier, textiel, diverse kunststoffen, hout en elektronica. Tevens geschikt voor stempelen op Craft zakken (maar liever adviseren wij u de 8080P). De Noris 191 droogt iets minder snel dan de Noris 199 maar het inktkussen droogt dan ook minder snel uit als dat van de Noris 199. Gebruikt hier altijd het TopPad 2 of TopPad 3 stempelkussen voor. Het TopPad is speciaal ontworpen voor sneldrogende inkten. Dit kussen sluit heel goed af waardoor de inkt niet verdampt.
 

  • Waterbestendig en op alcoholbasis
  • Papier: droogtijd ca. 5 sec.
  • Textiel: droogtijd ca 240 sec.
  • Kunststof PA/PVS/PS/SAN (geen PE/PP): droogtijd ca. 200 sec.
  • Hout: droogtijd ca. 100 sec.
  • Elektronica: droogtijd ca. 240 sec.

 

Safety sheets Noris 191

SAFETY SHEET NORIS 191 ZWART

SAFETY SHEET NORIS 191 BLAUW

SAFETY SHEET NORIS 191 ROOD

SAFETY SHEET NORIS 191 GROEN

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.