Stempelkussen Top!Pad type 2

Het beste stempelkussen voor inktsoorten op olie, water-en alcoholbasis, 22,5x16,1cm.

Nog te vullen met 30gr inkt.

Afdrukformaat: 225 x 161mm

73,37 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

De naam Top!Pad zegt al voldoende. Dit is absoluut de topper onder alle inktkussens!

Ongedrenkt stempelkussen 22,5x16.1 cm voor alle gangbare en technische inkten w.o. de speciale Colop, Trodat, Noris en Coloris inkten. Wij leveren een gebruiksaanwijzing aan hoe u het kussen het mooiste kan beïnkten, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Verdeel de 30 gram over het viltkussen en wacht enkele uren tot alle inkt zich verdeeld heeft over het stempelkussen. Sluit het inktkussen zoveel en zo goed mogelijk om uitdroging aan de lucht tegen te gaan. Vooral sneldrogende inkten bevatten veel vluchtige stoffen die snel kunnen verdampen. Daarom is ons Top!Pad ook nagenoeg luchtdicht af te sluiten in tegenstelling tot andere inktkussens.

In totaal heeft u om voor de eerste keer het kussen beïnkten 30 gram inkt nodig. Wij adviseren minimaal een kwart liter inkt aan te schaffen. De inkt zal op dit kussen niet snel uitdrogen maar indien u veel stempelt schaf dan meteen een liter aan.

Dit stempelkussen is speciaal ontworpen voor grote stempels om b.v. craftzakken, papieren tassen of dozen mee te bestempelen. Andere grote ongedrenkte kussens drogen snel uit indien ze beïnkt zijn met sneldrogende inkten. Het Top!Pad blijft erg lang vochtig. De inkt kan wel 3 maanden goed blijven voordat u opnieuw inkt moet toevoegen. Tenzij u veel stempelt uiteraard :)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.