ISPM 15 stempel Colop Printer 53

De ISPM 15 Stempel Colop Printer 53 bevat het essentiële IPPC-merkteken

Afdrukformaat: 45 x 30mm

44,30 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Beschrijving van de ISPM 15 Stempel Colop Printer 53

De ISPM 15 stempel Colop Printer 53 is de vernieuwer binnen de verpakkingsindustrie. Deze zelfinktende stempel geeft u ongekende vrijheid om uw eigen gegevens in het ontwerp te verwerken. Hier zijn enkele opmerkelijke eigenschappen van deze baanbrekende stempel:

  • Indrukwekkend Formaat: Met een maximaal afdrukformaat van 45x30 mm biedt deze stempel ruimte voor grootschalige prestaties.
  • Milieuvriendelijkheid: Als onderdeel van Colop's inzet voor duurzaamheid is deze stempel CO2-neutraal, wat bijdraagt aan het verkleinen van uw ecologische voetafdruk.
  • Ingebouwde Inktvoorziening: Het geïntegreerde inktkussen garandeert consequent scherpe afdrukken zonder gedoe of onderbrekingen.
  • Creatieve Vrijheid: Personaliseer uw stempel met uw eigen gegevens en creëer een unieke uitstraling voor uw bedrijf.

 

De ISPM 15 stempel Colop Printer 53 is onmisbaar voor bedrijven die houten verpakkingen gebruiken voor internationaal transport. Deze stempel bevat het essentiële IPPC-merkteken met de volgende identificerende elementen:

  • NL ISO Landcode: NL
  • Registratienummer Behandelaar: Een uniek 3-cijferig registratienummer van de behandelaar.
  • Behandelingswijze: U kunt kiezen uit Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB) als behandelmethode.

 

Houd er rekening mee dat begassing met methylbromide (MB) binnen de EU niet langer is toegestaan vanwege milieubeperkingen. Buiten de EU wordt deze methode echter nog steeds gebruikt. Onze ISPM 15 stempel Colop Printer 53 garandeert dat uw houten verpakkingen voldoen aan de ISPM 15-normen.

Het IPPC-merkteken heeft een kenmerkende kaderrand die de IPPC-korenaar en de code-componenten duidelijk scheidt met een verticale lijn. Een koppelteken markeert de scheiding tussen de ISO-landencode en het unieke 3-cijferige registratienummer van uw geregistreerde onderneming.

 

Kies voor de ISPM 15 stempel Colop Printer 53 en optimaliseer uw verpakkingsprocessen terwijl u voldoet aan internationale normen voor houten verpakkingen. Het is de slimme keuze voor een moderne en milieubewuste verpakkingsindustrie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.