Colop Mini Printer S110

Colop Printer S110

Colop Mini Printer S110. Speciaal voor lange smalle tekst van max. 2 regels.

Afdrukformaat: 52 x 8mm

21,15 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Printer S110: Jouw All-in-one Zelf-inktende Stempel

Stel je voor, de Colop Printer S110 - de perfecte zelf-inktende stempel voor al je stempelbehoeften. Deze geavanceerde stempel combineert een robuust kunststof frame met een ingebouwd inktkussen, wat hem onderscheidt in veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden. Met een royale afdrukcapaciteit van maximaal 52x8mm en ruimte voor maximaal twee regels tekst of zelfs je bedrijfslogo, biedt de Colop Printer S110 ongeëvenaarde flexibiliteit en maatwerk.

 

Belangrijkste Kenmerken van de Colop Printer S110:

Scherpe en Precieze Afdrukken: De Colop Printer S110 staat garant voor altijd scherpe en precieze afdrukken, of je nu tekst of een logo afdrukt. Je stempelafdrukken zijn altijd van professionele kwaliteit.

Milieuvriendelijkheid: Deze stempel is volledig CO2-neutraal, waardoor je niet alleen indruk maakt, maar ook bijdraagt aan een schonere planeet.

Eenvoudig Onderhoud: Het inktkussen van de Colop Printer S110 is moeiteloos te vervangen, en je hebt de keuze uit diverse inktkleuren om aan je behoeften te voldoen.

Vervangbaar Stempelplaatje: Als je ontwerp evolueert of als je meerdere stempelafdrukken nodig hebt, kun je eenvoudig het stempelplaatje apart bestellen en vervangen. Dit biedt je maximale flexibiliteit.

Online Ontwerpmogelijkheden: Ontwerp je stempel gemakkelijk online of upload je eigen ontwerp. Het bestelproces verloopt snel en zonder gedoe.

 

De Colop Printer S110 is je ideale partner voor een indrukwekkende stempelpresentatie, of het nu gaat om documenten, enveloppen of andere materialen. Deze stempel belichaamt topkwaliteit, maatwerk en milieubewustzijn, allemaal samengebracht in één ongeëvenaard product.

Haal vandaag nog je Colop Printer S110 in huis en ervaar zelf de kracht van deze geavanceerde stempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.