Colop Printer Q17

Colop Printer Q17

Colop Printer Q17. Zelfinktende kunststof stempel (topkwaliteit) voor max. 4 regels.

Afdrukformaat: 17 x 17mm

25,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontdek de Colop Printer Q17: Uw Zelf-Inktende Stempeloplossing

De Colop Printer Q17 biedt de perfecte oplossing voor al uw stempelbehoeften. Deze veelzijdige zelf-inktende stempel is uitgerust met een stevig kunststof montuur, een ingebouwd inktkussen en een maximale afdrukafmeting van 17x17 mm, wat het ideaal maakt voor tal van toepassingen. Of u nu tekst, nummers of uw bedrijfslogo wilt stempelen, de Colop Printer Q17 staat altijd paraat.

 

Kenmerken van de Colop Printer Q17:

  • Afdrukformaat tot maximaal 17x17 mm.
  • Mogelijkheid om maximaal vier regels tekst of uw eigen logo toe te voegen.
  • Vervangbaar inktkussen voor langdurig gebruik.
  • Een verscheidenheid aan inktkleuren beschikbaar om uw afdrukken op maat te maken.
  • Eenvoudig te bestellen en te vervangen stempelplaatjes.
  • Ontwerp uw stempel online met onze gebruiksvriendelijke "creator".

 

Indrukwekkende Afdrukkwaliteit:

De Colop Printer Q17 garandeert consistente en hoogwaardige afdrukken met scherpe details en duidelijke tekst. U kunt altijd vertrouwen op professionele resultaten.

 

Veelzijdig Toepasbaar:

Deze zelf-inktende stempel is ideaal voor diverse toepassingen, waaronder het stempelen van loyaliteitskaarten en zakelijke documenten. De precisie en betrouwbaarheid van de Colop Printer Q17 maken stempelen eenvoudig en efficiënt.

 

Belangrijke Tip:

Indien u van plan bent te stempelen op ondergronden met een MC-coating, raden we aan een handstempel met een StazOn-kussen te gebruiken. Het inktkussen van de Colop Printer Q17 is namelijk op waterbasis en kan minder effectief zijn op gladde oppervlakken.

 

De Colop Printer Q17 is uw betrouwbare partner voor al uw stempelbehoeften. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak, de precisie en de kwaliteit van deze indrukwekkende zelf-inktende stempel. Kies voor de Colop Printer Q17 en maak altijd een blijvende indruk!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.