Apotheek Colop Printer 40

Afdrukformaat: 59 x 23mm

33,32 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

 

De Apotheek Colop Printer 40 is een efficiënte en gebruiksvriendelijke stempelprinter voor apotheken. Met zijn compacte ontwerp en professionele prestaties zorgt dit apparaat voor een professionele uitstraling van documenten en recepten. Personaliseer de stempels met jouw apotheeknaam, logo en contactgegevens. Het duurzame inktkussen en stevige constructie garanderen langdurig gebruik en betrouwbaarheid. Optimaliseer jouw apotheekwerkzaamheden met nauwkeurige en tijdige afdrukken op medicijnverpakkingen, recepten en andere belangrijke documenten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.