Apotheek Colop Printer 30

Afdrukformaat: 47 x 18mm

0,00 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

 

Ontdek de veelzijdige Apotheek Colop Printer 30

Een innovatieve stempelprinter die specifiek is ontworpen voor apotheken. Met zijn compacte en eigentijdse ontwerp integreert deze printer naadloos op elke balie of werkplek in de apotheek, en biedt het een snelle en precieze oplossing om belangrijke informatie te stempelen op verschillende documenten, zoals recepten en verpakkingen. Met duurzaamheid en betrouwbaarheid als hoekstenen, garandeert dit apparaat langdurig gebruik zonder enige inlevering op kwaliteit. Dankzij zijn gebruikersvriendelijkheid en minimale leercurve kunnen apothekers en medewerkers er moeiteloos mee aan de slag. Het praktische instelwiel stelt gebruikers in staat om de datum, tijd, tekst en andere variabele informatie moeiteloos aan te passen voor verschillende toepassingen. Diverse kleurenopties voor de inkt zorgen voor heldere en opvallende afdrukken van essentiële gegevens. Bovendien is het lichte en draagbare ontwerp uiterst handig voor verplaatsing naar behoefte. Als een kosteneffectieve en tijdbesparende oplossing verbetert de Apotheek Colop Printer 30 de werkstroom in de apotheek, terwijl het tegelijkertijd professionele documentatie en administratie mogelijk maakt om een uitmuntende dienstverlening aan patiënten te waarborgen.

 

Productomschrijving:

  • Een innovatieve stempelprinter die specifiek is ontworpen voor apotheken.
  • Compact en eigentijds ontwerp dat perfect past op elke apotheekbalie of werkplek.
  • Biedt een snelle en nauwkeurige oplossing voor het stempelen van belangrijke informatie op recepten, verpakkingen en andere documenten.
  • Duurzaam en betrouwbaar, waardoor langdurig gebruik van hoogwaardige afdrukken mogelijk is.
  • Gebruiksvriendelijk apothekers en medewerkers.
  • Instelwiel maakt moeiteloze aanpassing van datum, tijd, tekst en variabele informatie mogelijk.
  • Diverse kleurenopties voor inkt zorgen voor duidelijke en opvallende afdrukken.
  • Lichtgewicht en draagbaar ontwerp voor gemakkelijke verplaatsing indien nodig.
  • Kosteneffectieve en tijdbesparende oplossing voor een betere apotheekwerkstroom.
  • Professionele documentatie en administratie om uitstekende patiëntenservice te leveren.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.