Brandstempel ALK ER80 - kleinste brandstempel

Brandstempel ALK ER80 10x10mm. compleet

Brandstempel. Een van de kleinste formaten. Levertijd is ca 1 à 4 werkdagen.

Afdrukformaat: 10 x 10mm

227,27 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

 

Brandstempel ALK ER80, de perfecte brandstempel

Deze ALK ER80 brandstempel is een van de meest populaire stempels en een geweldig alternatief voor het HLP brandstempel of de brandstempels van de S-serie. De ALK ER80 is uitgerust met een gravureplaat die zo vaak als gewenst kan worden hergebruikt en ook op elk moment kan worden verwisseld voor een ander motief voor andere toepassingen.

 

Technische kenmerken van deze ALK brandstempel

De brandstempel ALK ER80 heeft een 230 volt aansluiting nodig en heeft een bijbehorende Europese stekker. Het bereikt dan een vermogen van 80 watt, hetgeen een aantrekkelijk brandmerk creëert. Wat betreft de benodigde warmte werkt de stempel met de standaard temperaturen voor het branden in hout. Het is echter heel goed mogelijk om in leer of kunststof te branden door gebruik te maken van een extra verkrijgbare netspanningsregelaar.

Voor gebruik hoeft het brandijzer ALK ER80 10x10mm slechts 10 minuten te worden voorverwarmd zodat het brandmerken eenvoudig is en een optimaal resultaat geeft. U profiteert ook van het hoge comfort van de houten handgreep, die zeer comfortabel en veilig vast te houden is. Het werk kan nog comfortabeler worden gedaan met behulp van een apart verkrijgbare brandstempel standaard. Zo'n brandstempelhouder zorgt ervoor dat de fixatie van de stempel altijd voor exacte resultaten zorgt en dat het 10x10mm logo altijd op de juiste plek terecht komt.

Hoe groter de brandstempel, hoe meer Watt er nodig is voor verwarming. Een brandstempel HLP 108 heeft bijvoorbeeld een afmeting van 105x80mm. en gaat tot 800 watt

Een brandstempel ALK ER80 is geschikt voor het branden in hout, leer en kunststof. Voor de laatste 2 heb je dus een netspanningsregelaar nodig

 

Specificatie van het individuele motief

Geheel individuele motieven zijn mogelijk voor het brandstempel ALK ER80, dat in dit model op een 10x10mm brandplaat te vinden is. Het bijbehorende formaat van de gewenste branding mag daarom niet groter zijn dan 8x8mm.

Het ontwerp van uw motief moet idealiter worden gemaakt en geüpload met illustrator.eps of .ai. Na aanmaak en bijbehorende controle wordt de brandstempel binnen 1 tot 4 werkdagen verzonden.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.