Brandstempel standaard

Voor een mooie kaarsrechte brandafdruk is deze brandstempelstandaard ideaal.

231,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Uw brandstempel ALK of HPL model kan gemakkelijk vastgezet worden in dit tafelmodel brandstempel standaard. De kolom is in hoogte verstelbaar. Dit tafelmodel kunt u bevestigen op een tafel of werkbank. Omdat hij recht gemonteerd wordt krijgt u een perfecte rechte brandafdruk in uw materiaal. De hendel maakt het werk ook lichter. Tel de seconden die u nodig heeft voor een perfecte brand afdruk en herhaal dit steeds weer. Zo krijgt u alle afdrukken van dezelfde kwaliteit.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.