Verdunningsmiddel RM/437

Verdunningsmiddel RM/437

Verdunnings-en reinigingsmiddel RM/437. Ook voor het opfrissen van uw stempelkussen met 437 inkt.

23,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Verdunnings-en reinigingsmiddel voor de Noris 437 inkt.

 

Indien de inkt Noris 437 op het inktkussen begint uit te drogen, dan kan je dit weer opfrissen met het verdunningsmiddel. Dit 2 á 3 keer doen voordat het kussen weer opnieuw beïnkt moet worden.

 

De Noris 437 bestaat uit kleurstoffen, bindmiddel en een vluchtige stof. Deze laatste zorgt voor een snelle droging. Dit gebeurt dus ook op het inktkussen. Indien je dan het kussen met dezelfde inkt nogmaals beïnkt, terwijl de vluchtige stof alleen maar weg is kloppen de verhoudingen niet meer. Het verdunningsmiddel RM 437 herstelt de juiste verhouding.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.