Trodat Professional 5430

Zelfinktende robuuste datumstempel (A-merk) voor max. 2 regels tekst/logo en datum (4 mm hoog).

Afdrukformaat: 41 x 24mm

64,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Professional 5430 duurzame zelfinktende datumstempel

 

De Trodat Professional 5430 is een robuuste en duurzame zelfinktende datumstempel, ideaal voor diverse toepassingen. Met een maximale tekstplaat afmeting van 41x24mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor twee regels tekst, perfect voor het markeren van belangrijke documenten. Het zelf-inktende mechanisme zorgt voor een consistente en heldere afdruk, keer op keer.

De Trodat 5430 is uitgerust met een doordraaibare datum, waardoor het eenvoudig is om de datum aan te passen. Of het nu gaat om het markeren van facturen, ontvangstbewijzen of andere belangrijke documenten, deze stempel biedt flexibiliteit en gebruiksgemak. Bovendien is de stempel verkrijgbaar met een inktkussentje in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw, rood, groen of een combinatie van blauw en rood, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw behoeften.

De Trodat Professional 5430 is niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk. Met onze eenvoudige online ontwerpmodule kunt u de stempel gemakkelijk aanpassen aan uw specifieke vereisten. Of u nu tekst, datum of zelfs een logo wilt toevoegen, het is allemaal mogelijk en inbegrepen in de prijs. Dit maakt de stempel een veelzijdige optie voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik.

Een van de belangrijkste voordelen van de Trodat Professional 5430 is de duurzaamheid. Met een ingebouwd inktkussen dat goed is voor vele duizenden afdrukken, gaat deze stempel vele jaren mee zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van het inktkussen. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing op lange termijn.

Deze stempel is met name geschikt voor boekhoudkundige toepassingen, waarbij duidelijke en nauwkeurige datumaanduidingen essentieel zijn. De stempeltekst is helder en duidelijk leesbaar, dankzij het handige indexvenster van de Trodat Professional 5430. Dit zorgt voor een professionele uitstraling op al uw documenten.

Bovendien bieden we een snelle levertijd van slechts 1 dag, zodat u snel aan de slag kunt met uw nieuwe stempel. Of u nu een bedrijf runt, een administratie bijhoudt of gewoon uw persoonlijke documenten wilt organiseren, de Trodat Professional 5430 is de ideale keuze voor een betrouwbare en duurzame datumstempel die aan al uw behoeften voldoet.

In het kort, de Trodat Professional 5430 biedt:

  • Duurzaamheid en stevigheid
  • Zelfinktend mechanisme
  • Doordraaibare datum
  • Keuze uit verschillende kleuren inktkussentjes
  • Eenvoudig online ontwerpproces
  • Geschikt voor diverse toepassingen, met name boekhouding
  • Snelle levering

Kortom, de Trodat Professional 5430 is de ideale oplossing voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare datumstempel die lang meegaat en eenvoudig in gebruik is.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.