Trodat Professional 5212

Trodat Professional 5212

Grote robuuste stempel (A-merk) voor max. 14 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 116 x 70mm

143,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Professional 5212 is stempelen met precisie

Duurzame sterke zelfinktende stempel Trodat Professional 5212. De tekstplaat van de stempel is max. 116x70 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. ons eenvoudige ontwerpsysteem. Gebruiksvriendelijke en sterke stempelautomaatmet 10 jaar garantie op de machine. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. De inkt is standaard zwart. Voor andere kleuren zijn er inktkussens online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk zit in de prijs inbegrepens. Deze stempel is erg geschikt als boekhoud-of administratiestempel. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5212. 

Ontwerp uw eigen Trodat Professional 5212 online en geef uw stempel een persoonlijk tintje. Met onze intuïtieve ontwerpmodule kunt u eenvoudig uw eigen tekst en logo toevoegen voor een unieke uitstraling. Bekijk een digitale drukproef voordat u bestelt voor maximale tevredenheid. Levertijd 1 dag. Betaling op rekening of via iDeal.

 

Milieubewust stempelen

Trodat staat voor milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. De Trodat Professional 5212 is CO2-neutraal en maakt gebruik van watergedragen inkt die voldoet aan strikte milieunormen. Hierdoor krijgt u niet alleen hoogwaardige afdrukken, maar draagt u ook bij aan een schonere planeet.

 

Efficiëntie in gebruik

Met zijn robuuste constructie en ergonomisch ontwerp biedt de Trodat Professional 5212 een moeiteloze stempelervaring. Dankzij het transparante venster aan de onderkant kunt u de afdruk nauwkeurig plaatsen, wat resulteert in consistente en professionele resultaten.

 

Veelzijdige toepassingen

De Trodat Professional 5212 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu documenten stempelt, enveloppen markeert of uw bedrijfslogo toevoegt, deze stempel staat garant voor een perfecte afdruk. Kies uit verschillende kleuren inkt voor een stempel die perfect bij uw huisstijl past.

 

Gemakkelijk onderhoud

Het onderhoud van de Trodat Professional 5212 is eenvoudig en probleemloos. Inktkussentjes kunnen snel worden vervangen zonder geknoei, terwijl het stempelplaatje indien nodig ook kan worden vervangen. Met zijn duurzame materialen en hoogwaardige constructie gaat deze stempel lang mee.

Kies voor de Trodat Professional 5212 voor nauwkeurige en betrouwbare stempelresultaten, met een persoonlijk tintje en een milieuvriendelijk ontwerp.

 

Stempelplaatje Trodat Professional 5212

Inktkussentje ter vervanging van de oude 6/512 

Trodat Professional 5211 is een kleiner model dan de Trodat Professional 5212

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.