Trodat Professional 5212

Trodat Professional 5212

Grote robuuste stempel (A-merk) voor max. 14 regels eigen tekst/logo.

138,38 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Duurzame sterke zelfinktende stempel Trodat Professional 5212. De tekstplaat van de stempel is max. 116x70 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. ons eenvoudige ontwerpsysteem. Gebruiksvriendelijke en sterke stempelautomaatmet 10 jaar garantie op de machine. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. De inkt is standaard zwart. Voor andere kleuren zijn er inktkussens online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk zit in de prijs inbegrepens. Deze stempel is erg geschikt als boekhoud-of administratiestempel. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5212. Levertijd 1 dag. Betaling op rekening of via iDeal.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.