Trodat Professional 5117 - Stempelfabriek.nl

Trodat Professional 5117

Woord/datum stempel met 12 verschillende standaard teksten.

57,48 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Trodat Professional 5117 Woord-Datumstempel

In een snel evoluerende kantooromgeving is het optimaliseren van je workflow essentieel. De Trodat Professional 5117 Woord-Datumstempel biedt een geavanceerde oplossing om je administratieve taken efficiënter te beheren.

 

Belangrijkste kenmerken van de Trodat Professional 5117:

  • Veelzijdige teksten: Met 12 verschillende en draaibare teksten, waaronder "GEFAXT", "TER INFORMATIE", "E/MAIL", "AANGEMAAND", "BEANTWOORD", "VERZONDEN", "ONTVANGEN", "GEBOEKT", "BESTELD", "Betaald p. bank", "INGEKOMEN" en "Betaald p. kas", biedt de Trodat Professional 5117 een breed scala aan communicatiemogelijkheden met één stempel.
  • Datummarkering: Elk van deze teksten wordt ondersteund door een roteerbare datumfunctie, waardoor je gemakkelijk belangrijke datums aan je berichten kunt toevoegen. Dit helpt bij het organiseren van documenten en het bijhouden van deadlines.
  • Zelf-Inktend mechanisme: Dankzij het geavanceerde zelf-inktende mechanisme van de Trodat Professional 5117 zijn consistente en professionele afdrukken gegarandeerd, zonder rommelige inktkussentjes.
  • Keuze uit inkten: Met opties in zwart, blauw, rood en groen kun je de Trodat Professional 5117 aanpassen aan je persoonlijke voorkeur of bedrijfskleuren.
  • Verhoogde efficiëntie: Door gebruik te maken van de Trodat Professional 5117 optimaliseer je je kantoorworkflow aanzienlijk. Dit bespaart tijd en moeite bij het afhandelen van dagelijkse taken, waardoor je productiever kunt zijn.
  • Professionele uitstraling: Met zijn duidelijke en leesbare afdrukken zorgt de Trodat Professional 5117 voor een professionele uitstraling op al je documenten.
  • Duurzaamheid: Gebouwd om lang mee te gaan, is de Trodat Professional 5117 een investering die zichzelf terugverdient. Met hoogwaardige materialen en een stevige constructie kun je vertrouwen op deze stempel voor langdurig gebruik.

 

Of je nu een klein bedrijf runt of deel uitmaakt van een groot kantoor, de Trodat Professional 5117 is de ideale metgezel om je te helpen bij het beheren van je dagelijkse taken. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de voordelen van de Trodat Professional 5117!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.