Trodat Professional 5030

Trodat Professional 5030

Zelfinktende stempel met datum 4 mm. hoog.

39,01 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Ontdek de Datumstempel Trodat Professional 5030

 

De Trodat Professional 5030 datumstempel biedt gebruiksgemak en betrouwbaarheid zonder extra gedoe. Met een duidelijke afdrukhoogte van 4 mm is deze stempel perfect voor het stempelen van datums op verschillende documenten.

Met een ingebouwd stempelkussen dat lang meegaat, kunt u tussen de 4.000 en 7.000 afdrukken maken voordat vervanging nodig is. En het beste is dat u het stempelkussen eenvoudig zelf kunt vervangen, wat tijd en kosten bespaart.

Dankzij het robuuste montuur is de Trodat Professional 5030 geschikt voor intensief gebruik, of het nu gaat om dagelijks gebruik in een druk kantoor of om periodiek gebruik in een kleiner bedrijf.

Deze stempel levert consistent scherpe en nauwkeurige resultaten, waardoor u altijd een professionele uitstraling heeft voor al uw gestempelde documenten.

Kortom, met de Trodat Professional 5030 datumstempel krijgt u efficiëntie en betrouwbaarheid in één product.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.