Trodat Printy 4907 - Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4907

Zelfinktende stempel (A-merk) voor slechts 1 regel tekst.

Afdrukformaat: 13 x 6mm

21,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Trodat Printy 4907 - Uw Complete Stempeloplossing

Ontdek de veelzijdige Trodat Printy 4907, de perfecte stempel voor al uw zakelijke en persoonlijke behoeften, met een maximale afdrukafmeting van 13x6mm.

 

Wat maakt de Trodat Printy 4907 de ideale keuze?

  • Robuust en Compact Ontwerp: Deze stempel is gebouwd om langdurig te presteren, dankzij hoogwaardige materialen en een handig compact ontwerp, perfect voor zowel gebruik als opslag.
  • Ingebouwd Stempelkussentje: Maak duizenden afdrukken voordat u aan vervanging moet denken, en wanneer dat moment aanbreekt, is een nieuw kussentje altijd beschikbaar als optie.
  • Milieuvriendelijke Waterbasis Inkt: De inkt op waterbasis maakt deze stempel geschikt voor de meeste soorten papier, vooral niet-glad papier.
  • Eenvoudig Tekstplaatje Vervangen: Als uw tekst verandert, bestelt u gewoon een nieuw tekstplaatje, en vergeet niet om het inktkussentje te vervangen voor een optimale prestatie. Tekstplaatje Trodat Printy 4907
  • Diverse Inktkleuren: Kies uit diverse inktkleuren, waaronder zwart, blauw, rood en groen, om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Printy 4907 - Nauwkeurigheid en Snelheid

De Trodat Printy 4907 wordt geleverd met een transparant frame om altijd nauwkeurige afdrukken en een precieze uitlijning te garanderen. Of u nu zakelijke documenten markeert of een persoonlijke noot aan uw post toevoegt, deze stempel zorgt altijd voor scherpe, heldere afdrukken.

 

Bestel Uw Trodat 4907 Vandaag

Wacht niet langer om in uw stempelbehoeften te voorzien. De Trodat 4907 bespaart u tijd en moeite, terwijl uw documenten een professionele uitstraling krijgen. Dankzij snelle levering en de mogelijkheid om tekstplaatjes en inktkussentjes eenvoudig te vervangen, bent u altijd klaar om te stempelen.

Bestel vandaag uw Trodat Printy 4907 en ervaar hoe moeiteloos stempelen kan zijn, waar u ook bent. Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, deze stempel biedt betrouwbaarheid en veelzijdigheid om aan al uw stempelbehoeften te voldoen.

 

De Trodat 4907 is vergelijkbaar is met de Colop Printer 05

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.