Trodat Printy 4817 - Stempelfabriek.nl

Trodat Printy 4817

Trodat Printy 4817. Datumstempel met diverse doordraaibare teksten.

25,25 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

 

Trodat Printy 4817 als administratieve hulpmiddel

De Trodat Printy 4817 is een handige woord-datumstempel die een betrouwbare oplossing biedt voor diverse administratieve taken. Met een afdrukhoogte van 4 mm en 12 verschillende draaibare teksten, zoals "VERZONDEN", "INGEKOMEN", "BEANTWOORD", "GECONTROLEERD", "BEHANDELD", "ONTVANGEN", "CREDIT-NOTA", "GEBOEKT", "BETALLD P.BANK", "BETAALD P. KAS", "AANGEMAAND", en "E-MAIL", is deze stempel een waardevolle aanwinst voor elk kantoor.

 

Belangrijkste kenmerken van de Trodat 4817

12 Verschillende teksten: De stempel biedt een breed scala aan vooraf ingestelde teksten voor het markeren van verschillende documenten en acties.

Doordraaibare datumfunctie: Dankzij de doordraaibare datumfunctie kunt u snel en eenvoudig de juiste datum instellen voor uw documenten.

Afdruk 4 mm hoog: De duidelijke afdruk van 4 mm hoog zorgt voor professionele en goed leesbare resultaten op uw documenten.

Zelfinktende stempel: Met de zelf-inktende functie hoeft u geen extra inkt aan te brengen voor elke afdruk, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Verkrijgbaar in diverse kleuren: Het inktkussentje van de Trodat Printy 4817 is beschikbaar in vier kleuren - zwart, blauw, rood en groen - zodat u de kleur kunt kiezen die het beste past bij uw behoeften.

 

Toepassingen van de Printy 4817

De Printy 4817 is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Markeren van uitgaande en inkomende poststukken.
  • Registreren van ontvangen betalingen en creditnota's.
  • Beheren van boekingen en financiële transacties.
  • Aanduiden van gecontroleerde documenten en e-mails.
  • Herinneringen voor betalingsachterstanden en aanmaningen.

 

Met zijn gebruiksgemak en nauwkeurige functionaliteiten is de Trodat Printy 4817 een waardevolle aanvulling op elke kantooromgeving. Het helpt administratieve taken te stroomlijnen en documenten efficiënt te beheren, waardoor uw workflow verbetert en uw organisatie professioneler wordt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.