Colop Printer 60 tekstplaatje

Stempelplaatje Colop Printer 60

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 60. Ontwerp hier zelf een nieuw tekstplaatje.

Afdrukformaat: 76 x 37mm

26,04 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Stempelplaatje voor Colop Printer 60 - verfijning tot in de kleinste details

  • Next-Gen technologie: Maak een sprong voorwaarts in stempelafdrukkwaliteit met ons hypermoderne stempelplaatje, speciaal ontworpen voor de Colop Printer 60. Elke afdruk is een meesterwerk van precisie en helderheid, dankzij geavanceerde technologieën die zorgen voor een perfecte pasvorm en een consistente afdrukkwaliteit.
  • Uniek aanpasbaar ontwerp: Personaliseer uw stempelafdrukken tot in de kleinste details met ons uitgebreide assortiment aan ontwerpmogelijkheden. Kies uit een breed scala aan lettertypes, formaten en lay-outs om een unieke stempel te creëren die perfect past bij uw zakelijke identiteit en behoeften.
  • Naadloze installatie: Dankzij ons kleefmechanisme is het installeren van uw nieuwe stempelplaatje een moeiteloze ervaring. Verwijder gewoon het beschermende vel, plaats het plaatje op uw stempel en druk stevig aan voor een veilige en duurzame hechting. Met de handige zijslotjes zet u de stempel vast voor een gegarandeerde stabiliteit.
  • Belang van vervanging van het inktkussentje: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het van essentieel belang om ook het inktkussentje te vernieuwen. Oude afdrukken kunnen residuen achterlaten op het kussentje, wat kan resulteren in ongelijkmatige of vervaagde afdrukken. Zorg ervoor dat uw stempel altijd topprestaties levert door regelmatig het inktkussentje te vervangen.
  • Milieubewuste optie: Kies voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing door alleen het stempelplaatje te vervangen. Door minder afval te produceren en de levensduur van uw Colop Printer te verlengen, draagt u bij aan een schonere en groenere toekomst.

 

Nieuwe Stempelplaatjes voor Colop Printer 60

Voor hoogwaardige reservekussentjes voor de Colop Printer 60 besteld u de E/60 Colop. Zorg ervoor dat uw stempel altijd in topconditie blijft met ons assortiment reservekussentjes voor de Colop Printer 60.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.