Colop Printer 54 tekstplaatje

Stempelplaatje Colop Printer 54

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 54. Ontwerp hier zelf een nieuw tekstplaatje.

Afdrukformaat: 50 x 40mm

21,80 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 54 met maximale afmeting 50x40 mm. Meestal is uw Colop Printer nog in goede staat maar klopt alleen de tekst niet meer van uw stempel. Indien u hier een nieuw stempelplaatje besteld ontvangt u dit binnen 1 a 2 dagen op uw adres en kunt u het plaatje gemakkelijk zelf vervangen. Vergeet niet ook meteen en nieuw inktkussentje te bestellen want het oude inktkussentje zal waarschijnlijk ingedeukt zijn op de vorige tekst.

 

Nieuw stempelplaatje voor de Colop Printer 54

Geef uw stempel een nieuw leven met een vervangend stempelplaatje Colop Printer 54. Of het nu gaat om een verandering in adresgegevens of gewoon om een opfrissing van uw stempelafdrukken, een nieuw stempelplaatje biedt de perfecte oplossing. Met afmetingen tot 50x40 mm past dit plaatje naadloos op uw bestaande stempel en garandeert het scherpe en heldere afdrukken.

 

Belangrijke punten op een rij:

Eenvoudige installatie: Het vervangen van uw stempelplaatje is een moeiteloze taak. Kies het juiste model, gebruik onze intuïtieve creator om uw afdruk te personaliseren, bekijk een voorbeeld en plaats uw bestelling. U ontvangt het nieuwe stempelplaatje Printer 54 met handig dubbelzijdig kleefband voor een snelle bevestiging op uw stempel.

Herstelt functionaliteit: Een nieuw stempelplaatje herstelt de functionaliteit van uw stempel volledig. Zelfs na wijzigingen in uw contactgegevens kunt u weer soepel en professioneel afdrukken maken.

Belang van een nieuw inktkussen: Bij het vervangen van het stempelplaatje is het belangrijk om ook het inktkussen te controleren en indien nodig te vervangen. Oude afdrukken kunnen in het inktkussen worden gedrukt, waardoor de nieuwe tekst mogelijk niet overal inkt kan vasthouden. Door zowel het stempelplaatje Colop Printer 54 als het inktkussen E/54 te vernieuwen, verzekert u zich van consistente en hoogwaardige afdrukken.

 

Extra tekstplaatje Printer 54 en reserve inktkussentje

Geef uw vertrouwde Colop Printer 54 een upgrade met een nieuw stempelplaatje. Met verbeterde functionaliteit en een vernieuwde uitstraling bent u weer helemaal klaar om indruk te maken met uw stempelafdrukken.

Vergeet niet om ook een reservekussentje voor de Colop Printer 54 E/54 aan te schaffen, zodat uw stempel altijd in topconditie blijft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.