Stempelplaatje Colop Printer 52

Stempelplaatje Colop Printer 52

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 52. Ontwerp hier zelf een nieuw tekstplaatje.

Afdrukformaat: 30 x 20mm

15,20 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Verjong uw Stempel met Onze Nieuwe Stempelplaatjes voor Colop Printer 52

Een Frisse Start: Is uw adres gewijzigd of heeft u een nieuw bedrijfslogo? Geen zorgen! U hoeft niet meteen een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Met onze vervangende stempelplaatjes voor de Colop Printer 52 geeft u uw stempel eenvoudig een nieuwe look en functionaliteit.

Duurzaamheid voorop: Wij geloven in het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van uw stempel. Door alleen het stempelplaatje te vervangen, spaart u niet alleen geld uit, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld.

Maatwerk Creativiteit: Laat uw creativiteit de vrije loop met onze gebruiksvriendelijke ontwerptool. Personaliseer uw nieuwe stempelplaatje met tekst, logo's of afbeeldingen die perfect passen bij uw behoeften en huisstijl.

Eenvoudige Installatie: Onze vervangende stempelplaatjes worden geleverd met eenvoudige instructies en dubbelzijdig kleefband voor een moeiteloze installatie. Geen gedoe, geen extra kosten voor professionele hulp.

Volledige Vernieuwing: Bij het vervangen van het stempelplaatje raden we ook aan om het inktkussen te vernieuwen. Zo bent u verzekerd van scherpe en consistente afdrukken zonder vlekken of vervaging.

 

Tekstplaatje Colop Printer 52 EN het inktkusentje E/52

Stap voor Stap Verbetering: Breng uw stempel weer tot leven met onze een vervangend stempelplaatje. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor vernieuwing.

Vergeet niet om ook een nieuw inktkussentje aan te schaffen, voor een complete upgrade van uw stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.