Stempelplaatje Colop Printer 45 | Stempelfabriek.nl

Stempelplaatje Colop Printer 45

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 45. Ter vervanging van uw oude stempelplaatje.

Afdrukformaat: 82 x 25mm

20,36 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Geef uw Colop Printer 45 een nieuwe kans met een vervangend stempelplaatje

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 45 met maximale afmeting 82x25 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Gemakkelijk zelf te verwisselen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

Is uw bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie of heeft u recentelijk nieuwe contactgegevens gekregen? Als uw stempel niet meer overeenkomt met de actuele informatie, hoeft u niet meteen een hele nieuwe stempel aan te schaffen. Ons vervangend stempelplaatje voor de Colop Printer 45 biedt een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing om uw stempel up-to-date te houden.

Wat u moet weten:

  • Kies het juiste merk en model voor uw Colop Printer 45 om ervoor te zorgen dat het nieuwe stempelplaatje perfect past.
  • Gebruik onze eenvoudige ontwerptool om uw nieuwe stempelafdruk te personaliseren.
  • Voordat u definitief bestelt, bekijk een drukproef om er zeker van te zijn dat uw afdruk aan uw verwachtingen voldoet.
  • Het vervangende stempelplaatje wordt geleverd met dubbelzijdig kleefband voor een snelle en eenvoudige installatie.
  • Verwijder het beschermende vel en bevestig het nieuwe plaatje op uw stempel. Zorg ervoor dat de stempel volledig is ingedrukt en vergrendeld met de zijdelingse slotjes voordat u het nieuwe plaatje aanbrengt.
  • Nadat het nieuwe plaatje is aangebracht, is uw stempel klaar voor gebruik en klaar om accurate en professionele afdrukken te leveren.

 

Inktkussentje en tekstplaatje Colop printer 45

Bij het vervangen van het stempelplaatje van uw Colop Printer 45 is het essentieel om ook het inktkusentje te inspecteren en indien nodig te vervangen. Oude stempelplaatjes kunnen afdrukken achterlaten op het inktkusentje, wat kan resulteren in vlekken of onvolledige afdrukken. Door het inktkusentje te vernieuwen, zorgt u ervoor dat uw stempel altijd scherpe en duidelijke afdrukken produceert.

Ontdek hier het Reservekussentje voor de Colop Printer 45

Zorg ervoor dat uw stempel altijd klaar is voor gebruik door ook een reservekussentje voor de Colop Printer 45 aan te schaffen.

 

 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.