Colop Printer 25 | Stempelfabriek.nl

Stempelplaatje Colop Printer 25

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 25. Ter vervanging van uw oude stempelplaatje.

12,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Nieuw stempelplaatje voor Colop Printer 25

Stempelplaatje t.b.v. Colop Printer 25 met maximale afmeting 75x15 mm. Recycle uw Colop Printer door alleen het stempelplaatje en inktkussentje te vervangen. Gemakkelijk zelf te verwisselen. Het inktkussentje moet bijna altijd tegelijkertijd ook vervangen worden omdat deze is ingesleten op de oude tekst.

  • Perfecte pasvorm: Dit stempelplaatje is speciaal ontworpen voor gebruik met Colop Printer 25 stempels, met een maximale afmeting van 75x15 mm, voor een naadloze integratie.
  • Eenvoudige installatie: Dankzij het dubbelzijdige kleefband dat wordt meegeleverd, is het vervangen van het plaatje snel en moeiteloos, zonder gedoe of ingewikkelde instructies.
  • Duurzaamheid gegarandeerd: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, biedt dit stempelplaatje langdurige prestaties en betrouwbaarheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  • Milieubewuste keuze: Door alleen het plaatje te vervangen, draagt u bij aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu.

 

Upgrade uw Colop Printer 25 met een nieuw tekstplaatje en inktkussentje

Denk eraan het inktkussentje te vervangen bij het vernieuwen van het stempelplaatje!

  • Belang van vervanging: Bij het vervangen van het plaatje is het van essentieel belang om ook het inktkussentje te vernieuwen voor optimale afdrukprestaties.
  • Verbeterde afdrukkwaliteit: Door gelijktijdig het inktkussentje te vervangen, kunt u verzekerd zijn van heldere, consistente afdrukken zonder vlekken of vervagingen.
  • Altijd klaar voor gebruik: Een nieuw inktkussentje zorgt voor gelijkmatige inktverdeling, waardoor uw stempel weer als nieuw zal afdrukken, keer op keer.

Breng uw Colop Printer 25 terug naar zijn optimale staat met een nieuw stempelplaatje en inktkussentje. 

e/25 Reserve inktkussen

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.