Stempelplaat Trodat Printy 46050

Stempelplaat Trodat Printy 46050

Stempelplaatje Trodat Printy 46050. Recycle uw oude Trodat stempel.

Afdrukformaat: Ø50mm

24,79 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ronde tekstplaat voor datumstempel Trodat 46050. Maximaal afdrukformaat Ø 50 mm. Indien uw oude stempelplaatje vervangen moet worden, trek dit dan van de stempel en vervang het voor een nieuw stempelplaatje dat door ons reeds voorzien is van een nieuwe plaklaag. Druk het stempelmachientje ca. 1 mm in en druk op de rode knopjes aan de zijkant om het geheel te vergrendelen. Het tekstplaatje is dan gemakkelijk te verwijderen. Vergeet niet om altijd ook een nieuw inktkussentje nr. E/46050 te bestellen. Het oude inktkussentje is bijna altijd gevormd naar de vorige tekst. Dit kan ervoor zorgen dat het nieuwe tekstplaatje niet overal het oude kussentje raakt en beïnkt wordt. Vervang daarom altijd ook het inktkussentje om dit te voorkomen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.