Stamp Mouse R30 RUBY

Stamp Mouse R30 Ruby

Stempel met ronde afdruk. Doorsnede 30 mm. Handig in gebruik.

Afdrukformaat: Ø30mm

28,96 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Stamp Mouse R30 Ruby - Handige Draagbare Stempel

Voor Verschillende Toepassingen

 

Productinformatie:

Ontdek de veelzijdigheid van de Colop Stamp Mouse R30 Ruby, een praktische stempel die gemakkelijk te gebruiken is en geschikt is voor diverse doeleinden. Met zijn dieprode omlijsting en compacte formaat is deze stempel een ideale metgezel voor onderweg. Hieronder vindt u belangrijke details over de Colop Stamp Mouse R30 Ruby:

 

Kenmerken:

 • Maximaal Afdrukformaat: Deze stempel biedt ruimte voor afdrukken met een maximale diameter van 30 mm.
 • Ingebouwd Inktkussentje: De stempel is uitgerust met een inktkussentje op waterbasis, perfect voor normaal papier.
 • Aantal Toegestane Regels: Maak gebruik van maximaal 2 regels rondom en 3 regels recht voor heldere boodschappen.

 

Toepassingen:

 • Voor Professioneel Gebruik: Uitermate geschikt voor het stempelen van kleine logo's, zakelijke informatie en creatieve teksten op diverse papieren.
 • Een Persoonlijke Touch: Personaliseer stempels voor speciale gelegenheden, feesten of om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen.
 • Geocaching Maatje: Ideaal als stempel tijdens geocaching-avonturen om uw sporen achter te laten.
 • Gemakkelijk voor Onderweg: Dankzij het compacte formaat past de stempel moeiteloos in zakken, tassen of handtassen, ideaal voor stempelwerk onderweg.
 • Diverse Kleuropties: Kies uit verschillende kleuren monturen om uw stemming en voorkeur te weerspiegelen.
 • Langdurige Afdrukken: De stempel drukt standaard af in zwarte inkt en kan duizenden scherpe en duidelijke afdrukken leveren voordat bijvullen nodig is.

 

Belangrijk om te Weten:

 • Terwijl de inkt van de zelfinktende stempel bijgevuld kan worden, is het inktkussentje zelf niet vervangbaar.
 • Geschikt voor zakelijk gebruik met logo's of bedrijfsinformatie, evenals voor creatieve toepassingen met persoonlijke teksten.

 

Of u nu een ondernemer bent die streeft naar een professionele uitstraling, een creatieve geest die stempels persoonlijk wilt maken, of een avonturier die graag geocaching doet, de Colop Stamp Mouse R30 Ruby biedt een handige en compacte oplossing voor al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.