Stamp Mouse 30

Stamp Mouse 30 Wit

Stamp Mouse 30 met een handig open-en sluitsysteem. Max. 5 regels. Wit montuur.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

27,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Ontdek de Efficiënte Functionaliteit van de Colop Stamp Mouse 30 Wit

Stamp Mouse 30 met handig open- en sluitsysteem. Met 1 hand te openen, stempelen en weer sluiten. Het montuur is in meerdere kleuren te verkrijgen. Erg geschikt als origineel cadeau of voor chauffeurs / vertegenwoordigers e.d.

 

Productinformatie:

Maak kennis met de Colop Stamp Mouse 30 Wit, een stempel die doordachte functionaliteit combineert met eigentijds design. Met zijn slanke witte montuur en praktische draagbaarheid is deze stempel een waardevolle aanvulling voor diverse situaties, zowel zakelijk als creatief.

 

Stijlvol Wit Montuur: Het elegante witte montuur van deze stempel voegt een vleugje klasse toe aan uw dagelijkse stempelwerk. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren voor de stempelbehuizing, zodat u uw stempel kunt personaliseren.

 

Maximaal Afdrukformaat: Met een ruim afdrukformaat van 47x18mm biedt deze stempel voldoende ruimte om uw boodschap duidelijk over te brengen. Hiermee voegt u een professioneel tintje toe aan uw documenten.

 

Duurzame Inkt op Waterbasis: De ingebouwde inkt op waterbasis garandeert duurzame afdrukken op standaard (niet glad) papier. Elke afdruk is scherp en duidelijk, waardoor u met vertrouwen kunt stempelen.

 

Veelzijdige Toepassingen: Of u nu zakelijke informatie wilt stempelen, een persoonlijke toets aan uw documenten wilt toevoegen of de stempel wilt gebruiken voor creatieve projecten, de veelzijdigheid van deze stempel zal u verrassen.

 

Handig Draagbaar: Dankzij het handzame formaat van de stempel kunt u deze overal mee naartoe nemen. Stop hem in uw zak, handtas of tas en gebruik hem wanneer het u uitkomt.

 

Belangrijk om te Weten:

Met ruimte voor maximaal 4 regels tekst biedt deze stempel flexibiliteit bij het creëren van afdrukken.

De standaard zwarte inkt zorgt voor talloze heldere en scherpe afdrukken, waardoor de stempel lang meegaat.

Houd er rekening mee dat de stempel alleen bijgevuld kan worden met inkt en het inktkussen niet vervangbaar is.

Met de Colop Stamp Mouse 30 Wit heeft u niet alleen een functioneel stempelapparaat, maar ook een stijlvolle metgezel voor uw dagelijkse taken. Wees georganiseerd, voeg een persoonlijk accent toe aan u

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.