Stamp Mouse R30 Rood - Stempelfabriek.nl

Stamp Mouse 30 Rood

Stamp Mouse stempel voor op kantoor of onderweg. Zelf-inktende stempel.

Afdrukformaat: 48 x 18mm

27,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Stamp Mouse 30 Rood: Compacte Stempel voor Diverse Toepassingen

Klik met duim en wijsvingen op de zwart knopjes en de Stamp Mouse springt open en u kunt stempelen. Een ingebouwd inktkussen zorgt voor de beïnkting.

 

Productinformatie: 

Ontdek de veelzijdigheid van de Colop Stamp Mouse 30 Rood, een handzame stempel die eenvoudig overal met je mee gaat. Met zijn opvallende rode montuur en een maximale afdrukformaat van 47x18mm, biedt deze stempel een betrouwbare oplossing voor diverse situaties. Het ingebouwde inktkussentje bevat hoogwaardige inkt op waterbasis, ideaal voor gebruik op gewoon papier. Of je nu op kantoor bent, onderweg of bezig bent met Geocaching, deze stempel past zich moeiteloos aan aan verschillende behoeften.

 

Kenmerken:

  • Compact en draagbaar ontwerp voor gemakkelijk meenemen
  • Opvallend montuur in de kleur rood voor een stijlvolle uitstraling
  • Maximaal afdrukformaat van 47x18mm voor duidelijke afdrukken
  • Ingebouwd inktkussentje met hoogwaardige inkt op waterbasis voor scherpe afdrukken
  • Geschikt voor gebruik op standaard papieroppervlakken
  • Mogelijkheid om maximaal 5 tekstregels toe te voegen

 

Toepassingen:

  • Uitermate geschikt voor het stempelen van kleine bedrijfslogo's en contactinformatie
  • Handig voor zowel persoonlijk gebruik als zakelijk gebruik
  • Een praktische metgezel tijdens reizen en onderweg
  • Veelzijdig inzetbaar, ook perfect als stempel voor Geocaching

 

Met de Colop Mouse Stamp 30 Rood maak je op een efficiënte wijze scherpe en heldere stempelafdrukken. Of je nu bedrijfsgegevens wilt markeren of een creatieve tekst wilt toevoegen, deze stempel biedt talloze mogelijkheden. Elke stempelafdruk wordt standaard in het zwart weergegeven en het inktkussentje gaat duizenden afdrukken mee voordat bijvullen nodig is.

Voeg een persoonlijke touch toe aan je stempelafdrukken door te kiezen uit diverse montuurkleuren die passen bij je stemming. De Colop Stamp Mouse 30 Rood is niet alleen praktisch, maar biedt ook de mogelijkheid om je stempelafdrukken te personaliseren en te variëren. Bestel vandaag nog deze compacte en veelzijdige stempel om aan al je stempelbehoeften te voldoen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.