Colop Stamp Mouse 30 blauw

Stamp Mouse 30 Blauw

Mooie uitvoering van de Stamp Mouse 30 met blauw montuur. Max 5 regels.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

27,26 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Colop Stamp Mouse 30 Blauw: Compacte Stempel voor Diverse Toepassingen

 

Productinformatie - Colop Stamp Mouse 30 Blauw:

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw is een veelzijdige stempel met een verfijnd blauw montuur. Met zijn royale afdrukgrootte van 47x18mm en het ingebouwde inktkussen, biedt deze stempel een praktische oplossing voor uiteenlopende behoeften. Hieronder ontdekt u de kenmerken en diverse toepassingsmogelijkheden van deze stempel:

 

Belangrijkste Kenmerken:

  • Royale Afdrukmogelijkheid: De stempel biedt een ruime afdrukgrootte van 47x18mm, ideaal voor het scherp weergeven van gedetailleerde ontwerpen, logo's en tekst.
  • Geïntegreerd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen bevat inkt op waterbasis, wat uitstekend geschikt is voor afdrukken op gewoon (niet-glad) papier. Dit zorgt voor professionele en heldere stempelafdrukken.
  • Tot Vier Regelteksten: Met ruimte voor maximaal vier regels tekst biedt deze stempel flexibiliteit bij het overbrengen van diverse berichten en informatie.
  • Perfect voor Geocaching: Naast alledaags gebruik is deze stempel eveneens geschikt voor geocaching, waarmee u sporen kunt markeren en uw avonturen kunt documenteren.

 

Mogelijke Toepassingen:

  • Optimale Draagbaarheid: Dankzij het compacte formaat past de Stamp Mouse stempel moeiteloos in uw zak, tas of portemonnee. Zo hebt u te allen tijde een stempel bij de hand, waar u ook bent.
  • Versterk Uw Zakelijke Identiteit: Deze stempel is ideaal voor het afdrukken van kleine logo's, bedrijfsgegevens en contactinformatie. Hiermee voegt u een professionele uitstraling toe aan uw communicatie en documenten.
  • Unieke Personalisatie: Voeg een persoonlijk accent toe aan uw stempels met creatieve tekst of ontwerpen. Creëer stempels op maat voor speciale gelegenheden, uitnodigingen of geschenken.
  • Langdurige Prestaties: Met standaard zwarte inkt kunt u duizenden heldere en scherpe afdrukken maken voordat het inktkussen moet worden bijgevuld.

 

De Colop Stamp Mouse 30 Blauw biedt een compacte en betrouwbare stempeloplossing voor diverse toepassingen. Kies uit verschillende montuurkleuren om uw persoonlijke stijl te benadrukken en geniet van de handige en hoogwaardige stempelervaring die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.