Stamp Mouse 20

Stamp Mouse 20 Wit

Stamp Mouse 20 met één hand te bedienen. Max. 4 regels. Wit montuur.

Afdrukformaat: 38 x 13mm

21,91 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Colop Stamp Mouse 20 Wit: Krachtige Stempelmogelijkheden in Zakformaat!

Stamp Mouse 20 met handig open- en sluitsysteem. Met 1 hand te openen, stempelen en weer sluiten. Het montuur is in meerdere kleuren te verkrijgen. Erg geschikt als origineel cadeau of voor chauffeurs / vertegenwoordigers e.d.

Ontdek de veelzijdige stempelmogelijkheden van de Colop Stamp Mouse 20 Wit, jouw compacte stempelgenie voor elke situatie. Met zijn opvallende witte montuur en indrukwekkende afdrukmogelijkheden opent deze stempel een wereld van creatieve opties. Lees verder voor gedetailleerde informatie over de kenmerken en toepassingsmogelijkheden:

 

Productinformatie:

  • Maximale Afdrukafmeting: 38x13mm - Geef je ontwerpen ruimte om te schitteren.
  • Slim Ingebouwd Inktkussentje: Maak gebruik van watergebaseerde inkt voor levendige afdrukken op standaard papier.
  • Ruimte voor 4 Regelteksten: Communiceer helder en beknopt met tot wel vier regels tekst.

 

Toepassingsmogelijkheden:

  • Gemakkelijk Draagbaar: Het handzame formaat maakt deze stempel perfect om altijd bij je te hebben. Past moeiteloos in je broekzak, tas of handtas.
  • Een Must voor Geocaching: Een onmisbare metgezel voor geocaching enthousiastelingen! Voeg een persoonlijk element toe aan je avonturen.
  • Verfijnde Logo's: Zet moeiteloos kleine logo's op papier voor een professionele uitstraling.
  • Belangrijke Bedrijfsinformatie: Markeer cruciale gegevens met precisie en stijl.
  • Kantoorwerk met een Twist: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je zakelijke documenten.
  • Creatieve Expressie: Laat je creativiteit zien met artistieke en opvallende teksten.
  • Haarscherpe Afdrukken in Standaard Zwart: De stempel levert duizenden scherpe, heldere afdrukken met standaard zwarte inkt.

 

De Colop Stamp Mouse 20 Wit biedt niet alleen uitstekende functionaliteit, maar is ook zeer draagbaar. Je kunt je stempelervaring aanpassen door te kiezen uit verschillende montuurkleuren. Houd er rekening mee dat je de inkt van de zelfinktende stempel kunt bijvullen, maar het inktkussen zelf niet kunt vervangen.

Met de Colop Stamp Mouse 20 Wit voeg je precisie, stijl en veelzijdigheid toe aan je stempelcollectie, en dat allemaal in een handige zakformaat stempel. Bestel de jouwe vandaag nog en ontdek hoe deze stempel je afdrukken naar een hoger niveau kan tillen!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.