Pocketstamp R30

Pocketstamp R30 Ruby

Pocket Stamp R30 met kleur ruby red montuur. Max. 5 regels.

Afdrukformaat: Ø32mm

34,05 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Pocketstamp R30 Ruby Stempel voor Onderweg

Ontdek de naadloze combinatie van stijl en bruikbaarheid met de Pocketstamp R30 Ruby. Deze compacte stempel, gehuisvest in een dieprode behuizing, biedt je de mogelijkheid om altijd en overal moeiteloos te stempelen. Met een maximale afdrukmaat van Ø30mm ben je verzekerd van scherpe en in het oog springende stempelafdrukken. Het ingebouwde inktkussen bevat kwalitatieve inkt op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor gebruik op standaard papier.

 

Productinformatie:

 • Compact en gemakkelijk mee te nemen design voor draagbare stempelervaring
 • Dieprode behuizing voegt een vleugje verfijning toe
 • Afdrukformaat tot Ø30mm voor duidelijke en aantrekkelijke resultaten
 • Ingebouwd inktkussen met hoogwaardige, op water gebaseerde inkt
 • Geschikt voor gebruik op standaard papier met een niet-glad oppervlak
 • Biedt ruimte voor maximaal vier tekstregels

 

Toepassingsmogelijkheden:

 1. Stijlvol Zakelijk Stempelen: Onmisbaar voor professionals die onderweg documenten van een stempel moeten voorzien, zoals advocaten, notarissen en zakenreizigers.
 2. Merkversterking in het Klein: Voeg je bedrijfslogo, naam of slogan toe aan papieren tassen, labels en verpakkingen voor een gepersonaliseerde uitstraling.
 3. Perfecte Papierorganisatie: Houd je belangrijke papieren en documenten geordend met gepersonaliseerde stempelmarkeringen.
 4. Stempel je Avonturen: Uitermate geschikt als stempel voor geocachers om hun vondsten vast te leggen in logboeken.
 5. Creatieve Expressie: Voeg een uniek element toe aan uitnodigingen, geschenken en decoraties.
 6. Vrijheid in Creativiteit: Geef je artistieke projecten, zoals scrapbooks, kaarten en ambachtelijke creaties, een persoonlijke touch met op maat gemaakte stempelontwerpen.

 

Kies voor de Pocketstamp R30 Ruby en voeg een vleugje klasse en praktisch gemak toe aan je dagelijkse reis, waar je ook naartoe gaat!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.