Pocketstamp Plus 40 White

OP = OP

Pocket Stamp 40 PLUS White. Max. 6 regels.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

41,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De Pocketstamp Plus 40 White: Stijlvol Draagbare Kracht

Ontdek de veelzijdige draagbaarheid van de Pocketstamp Plus 40 White. Met zijn elegante witte montuur en een maximaal afdrukformaat van 59x23mm, biedt deze stempel praktische functionaliteit met een vleugje stijl. Het ingebouwde inktkussentje bevat hoogwaardige inkt op waterbasis, ideaal voor normaal papier met een matte afwerking. Of u nu onderweg bent of aan uw bureau werkt, de Pocketstamp Plus 40 White is altijd klaar om te schitteren.

 

Productinformatie:

 • Slank en stijlvol ontwerp met een witte montuur
 • Afdrukformaat tot maximaal 59x23mm
 • Ingebouwd inktkussentje met hoogwaardige inkt op waterbasis
 • Geschikt voor normaal papier met een matte textuur
 • Tot 6 regels tekst mogelijk
 • Betrouwbare duurzaamheid voor scherpe afdrukken bij elke toepassing

 

Toepassingen:

 1. Efficiëntie onderweg: Dankzij zijn handzame formaat is de Pocketstamp Plus 40 White de perfecte metgezel voor professionals die vaak onderweg zijn. Stempel belangrijke documenten, notities of formulieren waar u ook bent.
 2. Kantoorprestaties: Voeg een professionele en persoonlijke touch toe aan uw dagelijkse administratie of speciale projecten met deze stempel.
 3. Onmisbaar voor geocaching: Markeer uw geocaching vondsten met precisie en stijl met behulp van de Pocketstamp Plus 40 White.
 4. Unieke evenementen: Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw evenementen door aangepaste stempelafdrukken op uitnodigingen, kaarten en materialen.
 5. Creatieve mogelijkheden: Gebruik deze stempel om uw artistieke en handgemaakte projecten te voorzien van een persoonlijke flair.
 6. Professionele branding: Versterk uw zakelijke imago door uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens toe te voegen aan enveloppen, facturen en andere zakelijke correspondentie.

 

De Pocketstamp Plus 40 White is meer dan een stempel; het is een compacte tool die praktische functionaliteit combineert met stijlvolle prestaties. Of u nu een actieve professional bent, een avontuurlijke geocacher of simpelweg een handige stempel nodig heeft, deze draagbare stempel staat garant voor indrukwekkende resultaten.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.