Pocketstamp Plus 40 Black

Pocket Stamp 40 PLUS Black. Max. 6 regels.

Afdrukformaat: 59 x 23mm

41,31 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Stijlvol Stempelen: Pocketstamp Plus 40 Zwart Inktstempel

Ontdek de veelzijdigheid van de Pocketstamp Plus 40 Zwart Inktstempel, een compact en elegant hulpmiddel dat ideaal is voor onderweg en dagelijks gebruik. Met zijn slanke zwarte omlijsting en het vermogen om indruk te maken met een maximale afdrukafmeting van 59x23mm, zal deze stempel voldoen aan al jouw stempelbehoeften. Het geïntegreerde inktkussen met waterbasis inkt en de mogelijkheid om 6 regels tekst te bevatten, maken deze stempel tot een uitstekende keuze voor organisatie en personalisatie.

 

Productinformatie:

  • Elegant Design: Het verfijnde zwarte frame voegt een vleugje klasse toe aan jouw stempelafdrukken.
  • Ruime Afdrukmogelijkheden: Met een maximale afdrukafmeting van 59x23mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor heldere en leesbare afdrukken.
  • Waterbasis Inkt: Het ingebouwde inktkussen bevat inkt op waterbasis, wat ideaal is voor normaal (niet-glad) papier en zorgt voor scherpe en duurzame resultaten.
  • Tot 6 Regels Tekst: Personaliseer jouw afdrukken met maximaal 6 regels tekst, waardoor je de vrijheid hebt om de gewenste informatie over te brengen.

 

Toepassingen:

  • Efficiënte Zakelijke Communicatie: Optimaliseer jouw zakelijke correspondentie door belangrijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en website in één enkele stempelbeweging toe te voegen.
  • Handig voor Onderweg: Dankzij het compacte formaat kun je altijd en overal stempelen op documenten, notities en formulieren.
  • Georganiseerde Werkplek: Breng orde aan in jouw werkruimte door boeken, documenten en mappen te labelen met aangepaste stempelafdrukken.
  • Creatieve Uitingen: Voeg een persoonlijke touch toe aan creatieve projecten zoals scrapbooks en handgemaakte kaarten met unieke stempelontwerpen.
  • Feestelijke Toets: Geef uitnodigingen en bedankbriefjes een speciale uitstraling door ze te verfraaien met aangepaste stempelversieringen.
  • Snelle Identificatie: Markeer belangrijke informatie op pakketten, documenten en materialen voor een vlotte en moeiteloze identificatie.

 

De Pocketstamp Plus 40 Zwart Inktstempel combineert draagbaarheid met functionaliteit en biedt een moeiteloze manier om indruk te maken met jouw stempelafdrukken. Met deze betrouwbare metgezel beheer je al jouw stempelbehoeften met gemak en precisie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.