Pocketstempel 30 PLUS

Pocketstamp Plus 30 Zwart

Pocket Stamp 30 PLUS met kleur zwart montuur. Max. 5 regels.

Afdrukformaat: 47 x 18mm

32,07 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Krachtige Draagbare Stempel: Pocketstamp Plus 30 Zwart

Ontdek de veelzijdige en handige Pocketstamp Plus 30 Zwart, een compacte en stijlvolle stempel die gemakkelijk in uw zak of tas past. Met zijn robuuste zwarte frame en geavanceerde eigenschappen is deze stempel de ultieme metgezel voor onderweg. Gebruiksgemak staat voorop, zodat u moeiteloos belangrijke berichten, contactgegevens en persoonlijke notities kunt stempelen, waar u zich ook bevindt.

 

Productinformatie:

  • Maximale Afdrukgrootte: Creëer opvallende indrukken met een ruim formaat van 47x18 mm.
  • Ingebouwd Inktkussen: Het ingebouwde inktkussen bevat hoogwaardige watergedragen inkt, speciaal geschikt voor gebruik op standaard (niet glad) papier. Dit zorgt voor duurzame en scherpe afdrukken zonder geknoei.
  • Eenvoudige Werking: De Pocketstamp Plus 30 Zwart biedt een intuïtieve bediening met een soepele en handige werking. Met slechts een paar handelingen kunt u direct stempelen!
  • Tot 5 Regelteksten: Wees creatief en personaliseer uw stempelafdruk met maximaal 5 regels tekst.
  • Stijlvol Ontwerp: Het elegante zwarte frame voegt een vleugje verfijning toe aan uw stempel, terwijl het compacte ontwerp zorgt voor optimale draagbaarheid.

 

Toepassingen:

  • Professionele Correspondentie: Geef een persoonlijk en professioneel tintje aan uw zakelijke communicatie door brieven, facturen en contracten te voorzien van een unieke stempelafdruk.
  • Netwerkevenementen: Maak indruk tijdens netwerkevenementen door snel en gemakkelijk uw contactgegevens te delen met een op maat gemaakte stempelafdruk.
  • Efficiënte Administratie: Vereenvoudig uw administratie met duidelijke stempelafdrukken op belangrijke documenten en aantekeningen.
  • Identificatie en Beheer: Markeer uw persoonlijke bezittingen voor eenvoudige identificatie en beheer met behulp van de stempel.
  • Geocaching Avonturen: Voeg een plezierige en onvergetelijke dimensie toe aan uw geocaching-ervaringen door uw stempelafdruk achter te laten in logboeken.

 

Investeer vandaag nog in de Pocketstamp Plus 30 Zwart en ervaar de vrijheid van draagbare stempelkracht die aan al uw behoeften voldoet, waar uw reis u ook brengt.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.