Klein zakstempeltje merk Colop met zwart montuur

Pocketstamp Mini Zwart

Pocketstamp Mini met zwart montuur. Max. 3 regels.

Afdrukformaat: 39 x 10mm

24,45 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

Pocketstamp Mini Black - Compacte Draagbare Stempel voor Onderweg

 

Informatie over het Product:

De Pocketstamp Mini Black is een kleine en handige stempel die speciaal is ontworpen voor gebruik onderweg. Met zijn strakke zwarte montuur en indrukwekkende afdrukmogelijkheden is deze stempel een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die behoefte heeft aan draagbaar stempelwerk van hoge kwaliteit.

 

Belangrijkste Kenmerken:

Compact en Gemakkelijk Draagbaar: Dankzij het handige formaat kunt u deze stempel moeiteloos met u meenemen, of u nu onderweg bent of op locatie werkt.

Maximaal Afdrukformaat: Met een royaal afdrukformaat van 39x10mm biedt de Pocketstamp Mini Black voldoende ruimte voor uw persoonlijke tekst, logo of ontwerp.

Ingebouwd Inktkussentje: Het ingebouwde inktkussentje bevat watergedragen inkt die perfect is voor gebruik op standaard papier. Zo heeft u altijd de juiste inkt paraat.

Drie Regel Capaciteit: Deze stempel kan tot drie regels tekst bevatten, waardoor het ideaal is voor het toevoegen van belangrijke informatie, zoals contactgegevens, datums en meer.

 

Toepassingsmogelijkheden:

Stempelen onderweg: Of u nu op reis bent voor zaken, een conferentie bijwoont of gewoon onderweg bent, met deze stempel kunt u gemakkelijk belangrijke documenten voorzien van uw eigen gegevens.

Kantoor en Administratie: Uitstekend voor snelle stempelwerkzaamheden op kantoor, zoals goedkeuringen, datums, ontvangstbewijzen en notities.

Geocaching Stempel: Gebruik de stempel als uw eigen geocaching-middel, waarmee u uw unieke logo, gebruikersnaam of boodschap kunt achterlaten op geocache-logboeken.

Creatieve Projecten: Voeg een persoonlijk tintje toe aan kunst- en ambachtelijke projecten, scrapbooks, kaarten en meer.

Evenementen en Promoties: Maak gebruik van de stempel om uw merknaam, datums, locaties en andere informatie toe te voegen aan promotionele materialen en evenementendocumenten.

 

De Pocketstamp Mini Black biedt de kracht van een stempel binnen handbereik, waar u ook gaat. Deze stempel combineert draagbaarheid, functionaliteit en hoogwaardige prestaties om aan al uw stempelbehoeften te voldoen, waar u zich ook bevindt. Plaats vandaag nog uw bestelling en ontdek zelf het gemak en de veelzijdigheid van de Pocketstamp Mini Black.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.