ISPM 15 Handstempel 100x50 mm

De ISPM 15 Handstempel 100x50 mm voldoet aan de ISPM eisen.

Afdrukformaat: 100 x 50mm

93,87 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

Template kiezen of upload uw ontwerp?

Template kiezen Ontwerp uploaden
 

De ISPM 15 Handstempel 100x50 mm: Uw Garantie voor Verpakkingsnaleving

In de complexe wereld van verpakkingen en internationale handel neemt de ISPM 15 handstempel, met zijn royale afdrukformaat van 100x50 mm, een centrale rol in. Dit flexibele instrument, met een robuust beukenhouten montuur, gaat verder dan het eenvoudig aanbrengen van gepersonaliseerde gegevens op houten verpakkingen. Het fungeert als de fysieke bevestiging van naleving van de IPPC-richtlijn en draagt bij aan een veilige en hygiënische wereldwijde handelsomgeving.

 

Kernspecificaties in één oogopslag:

  • Maximaal Afdrukformaat: 100x50 mm
  • Montuur: Vervaardigd uit duurzaam beukenhout

 

Waarom de ISPM 15 Handstempel Onmisbaar is:

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is de onbetwiste hoeksteen voor professionals in de verpakkingsindustrie. Het is niet slechts een stempel, maar een wettelijke vereiste volgens de IPPC-richtlijn voor houten verpakkingen die grenzen overschrijden. Dit instrument biedt geloofwaardig bewijs dat het behandelde hout een grondige hittebehandeling heeft ondergaan om schadelijke organismen te vernietigen, in overeenstemming met de hoogste internationale normen voor een veilige en gezonde wereldhandel.

 

Belangrijke Kenmerken van het IPPC-Merkteken:

Landcode (NL): Het merkteken bevat de ISO-landencode voor Nederland (NL).

Registratienummer van de Behandelaar: Voeg het unieke 3-cijferige registratienummer van de verantwoordelijke organisatie toe.

Behandelingswijze: U kunt kiezen uit diverse behandelingsmethoden, waaronder Heat Treatment (HT), Dielectric Heating (DH) of Methyl Bromide (MB).

Let op: Sinds 18 maart 2010 is het gebruik van methylbromide (MB) als behandelingsmethode binnen de EU verboden vanwege wettelijke restricties. Niettemin wordt deze methode nog steeds toegepast buiten de EU. Ongeacht de gekozen behandelingsmethode, garandeert deze handstempel dat hout voldoet aan de ISPM 15-standaard.

 

Een Duidelijk Merkteken voor Heldere Informatie:

Het merkteken is voorzien van een duidelijke kaderrand die de IPPC-korenaar en de code-componenten scheidt door middel van een verticale lijn. Een koppelteken dient om de ISO-landencode te onderscheiden van het unieke 3-cijferige registratienummer van de geregistreerde onderneming, waardoor alle informatie gestandaardiseerd en begrijpelijk wordt weergegeven.

 

De ISPM 15 handstempel 100x50 mm is uw betrouwbare partner voor verpakkingsnaleving. Bestel vandaag nog uw eigen stempel en verzekert u ervan dat uw houten verpakkingen voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en duurzaamheid in de internationale handel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.